Zelf online marketing inzetten? Volg een training op maat

Social Media training BytEffekt

Online marketing is booming. De verschuiving van offline naar online wordt steeds groter en bedrijven gaan steeds meer investeren in online marketing. Logisch, want het heeft veel voordelen. Zo is het goedkoper dan offline marketing, is het bereik gerichter en zijn de resultaten veel beter te meten. Maar hoe zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van hetgeen wat voor jouw bedrijf belangrijk is?

De kansen van online marketing

Online marketing biedt veel kansen. Je kunt bijvoorbeeld targeten op een gerichte doelgroep en deze snel bereiken. Je kunt ervoor kiezen om je te richten op nieuwe klanten of op klanten die al in aanmerking zijn geweest met je product of bedrijf. Dit kan onder meer door social media marketing. Maar ook SEO of display advertising behoort tot de mogelijkheden. Of je nou een kleine onderneming of een groot bedrijf hebt, marketing zorgt voor meer naamsbekendheid en conversies. Dat is natuurlijk erg positief. Maar ook dan sta je voor uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de vindbaarheid van je website, het maken van goede content of het inrichten van webcare om een slechte reputatie te voorkomen. Kortom, het kan nog best lastig zijn.

Leer meer met een training

Het kan zijn dat je door bepaalde redenen zelf je online marketing wilt doen, in plaats van alles uit handen te geven. Dit kan verschillende redenen hebben:

  • Je vindt het te duur om het uit te besteden;
  • Je hebt medewerkers in het vakgebied dienst;
  • Je weet zelf al het een en ander en wilt je kennis graag bijspijkeren.

Dan kan een training goed van pas komen. In deze trainingen leer je meer over onder andere SEO, SEA, social media en WordPress, zodat je hetgeen wat jij wilt inzetten, zelf kan toepassen. BytEffekt biedt deze online marketing trainingen aan.

Online marketing toegankelijk maken

Online marketing verandert en vernieuwt zich continu. Daardoor is het lastig om met alles up-to-date te zijn. Gelukkig komt BytEffekt daar om de hoek kijken. Onze experts zijn op de hoogte van alle facetten en zijn enthousiast om dit met jou te delen en het vakgebied voor iedereen toegankelijk te maken. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf, wat je beter niet kunt doen en waar kansen liggen. Zo helpen wij jou om verder te groeien.

Stel je eigen trainingsmenu samen

Volg bij BytEffekt een online marketing training en wij leren je de onmisbare basiskneepjes, de nieuwste weetjes, de valkuilen of juist de essentiële tips voor een groter effect. Wij kijken samen met jou wat jij nodig hebt. Daarom mag je bij ons de training helemaal naar jouw wensen inrichten. Wij serveren je graag een mooi trainingsvoorstel. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen:

  • SEO training
  • Social media training
  • Google training
  • WordPress training
  • Google AdWords training

Wil je trainingen met elkaar combineren, zodat je van verschillende gebieden wat mee krijgt? Ook dat is bij ons mogelijk. Natuurlijk kun je bij ons aangeven wanneer je de training zou willen volgen. In de ochtend, tijdens een heerlijke lunch of laat in de middag. Kortom, een training van BytEffekt is maatwerk. Zien we jou binnenkort op een van onze online marketing trainingen? Neem contact met ons op!

Remco Greijdanus
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde blogs

Meer weten over online marketing?
Ja, link mij doorJa, bel ons.