WordPress training

Je hebt vast wel eens van WordPress gehoord: het is het bekendste en meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Ook is het een goede en stevige basis voor jouw website. Daarnaast zijn er nóg meer voordelen om WordPress te kiezen als basis voor jouw website. Bijvoorbeeld omdat er duizenden plug-ins en templates zijn waar je uit kunt kiezen, waardoor je altijd een website kunt krijgen die voldoet aan al jouw wensen. Ben je nog niet helemaal thuis in WordPress, maar wil je wel meer leren? Volg dan onze WordPress training.

Wat we behandelen in onze WordPress training

WordPress introductie

We maken je wegwijs in de wondere wereld van WordPress, en je zal uiteindelijk zien dat het bijhouden van je eigen website eigenlijk best eenvoudig is.

Pagina’s maken

Wij leren je hoe je pagina’s kunt dupliceren en nieuwe kunt maken. Hoe maak je nieuwe blokken en hoe zet je content er in?

Website onderhoud

Daarnaast is het ook handig om meer te weten over het onderhouden van je website, zoals het updaten van plug-ins en het optimaliseren van SEO.

Tips & tricks

Ook vertellen we je alle tips & tricks waar je rekening mee moet houden om je WordPress website goed te onderhouden.

Maak kennis met onze WordPress trainers

Webdevelopment
#code#voetbal#webdeveloper#zeilen

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij jouw trainen? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!