Website onderhoud

Wij doen jouw website onderhoud, jij doet jouw ding

Op een bepaald moment moet je eraan geloven: het website onderhoud. Je WordPress website draait en begint merkbaar succesvol te worden. Fijn! Maar dan moeten er updates worden uitgevoerd, of SEO-technische aanpassingen worden gedaan. Dit is noodzakelijk, maar kan erg veel tijd in beslag nemen. Om te zorgen dat jij je op je core business kunt richten, neemt BytEffekt graag het onderhoud van jouw website op zich.

een stijging van de organische traffic met 59%

Wil je een gratis UX scan?

Website onderhoud met optimalisatie-abonnement

Om het voor jou zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken, werken wij met handige optimalisatie-abonnementen. Dit houdt het volgende in:

Maandelijkse updates

Regelmatig je website updaten zorgt ervoor dat deze veilig en snel blijft en hackers buiten de deur blijven. Oftewel: Heb vandaag geen zorgen, want jouw website is ook nog up-to-date morgen.

Website onderhoud

Denk aan het updaten van jouw website, plug-ins of template naar een nieuwe versie. Het fijne van een nieuwe versie is dat er ook vaak nieuwe features beschikbaar zijn. Uiteraard kijken we eerst of een nieuwe plug-in of template wel geschikt is voor jouw website, zodat je nooit een update krijgt die niet correspondeert met jouw website.

SEO-optimalisatie

Als er geen SEO aanpassingen meer worden gedaan, krijg je een lagere ranking in zoekmachines en wint de concurrentie het van je. Door regelmatig te optimaliseren blijft het gras bij jou groener (of in dit geval hoger) dan dat bij de concurrent.

Algemene aanpassingen

Algemene aanpassingen zijn nodig om ervoor te zorgen dat jouw website goed en snel blijft werken. En dát is weer belangrijk voor het bezoekersaantal van je website.

Extra opties

Wil je iets toevoegen of weghalen uit het optimalisatie-abonnement? Ook dat is bij ons mogelijk. We kunnen je gericht advies geven over wat er mogelijk is en wat niet. Voor jou erg prettig, en wij doen het graag.

Geen omkijken

Heb je jouw website bij ons in onderhoud? Dan heb jij er geen omkijken meer naar.  Wij nemen het graag over uit jouw handen. Nu houd je tijd over voor waar jij goed in bent.

Waarom een website in WordPress een goed idee is

WordPress is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijkste contentmanagementsysteem (CMS) dat er is. En dat heeft een goede reden, want ontwikkelaars over de hele wereld controleren en verbeteren de broncode van WordPress constant. Je website goed onderhouden zorgt er dus voor dat je altijd een verbeterde versie hebt.

 

Daarnaast zijn er meer dan 50.000 plug-ins en heel veel templates geoptimaliseerd voor SEO beschikbaar. Hierdoor zit er bijna altijd een geschikte template en plug-ins bij die perfect aansluiten op jouw wensen. En zo niet? Dan maken we een website op maat voor je, want ook daar is WordPress heel geschikt voor.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij je WordPress website onderhouden? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!