Website laten maken

Door een professionele website te laten maken zet je op effectieve wijze je onderneming op de kaart. Een website is belangrijk voor het weergeven van je merk, de vindbaarheid (SEO) van je onderneming en het aantrekken van klanten. En als we eerlijk zijn is het in deze tijd, waarin bijna iedereen online te vinden is, not done om geen website te hebben. Een website is namelijk je visitekaartje en zorgt ervoor dat je bij je doelgroep op de kaart wordt gezet.

Daarom bouwt BytEffekt voor jou een ijzersterke website, zodat jij als ondernemer online kunt groeien. Wij gaan alleen voor perfectie en voor het beste van het beste.

WordPress multiwebsite: gebruiksvriendelijk en efficiënt

Neem contact met ons op

Een website laten maken? Dit zijn de voordelen

Wil je graag een website laten maken? Je kunt er van op aan dat onze websites ijzersterk in elkaar zitten en dat wij echt meerwaarde toevoegen aan jouw website. En dat biedt vele voordelen.

Goed onderzoek

Wij doen een gedegen onderzoek naar de juiste content voor jouw website. Zo doen we een zoekwoordenanalyse voordat we jouw website gaan bouwen, zodat we inzicht hebben in hoe je doelgroep zoekt. Deze resultaten verwerken we in de website, en dit bevordert de vindbaarheid.

Doelgroep

Wij meten effectief of jouw website daadwerkelijk wordt gevonden. Daarbij stemmen we de website af op jouw doelgroep zodat ze niet zonder actie de website verlaten.

Op maat

Wij hebben de kennis om websites geheel op maat te maken. Hierdoor wordt jouw website razendsnel en klaar om geoptimaliseerd te worden voor ieders grote vriend Google.

Responsive design

Wij denken na over schaalbaarheid en zorgen ervoor dat jouw website op verschillende mobiele apparaten goed werkt.

Google Analytics

Wij koppelen Google Analytics aan je website en richten dit helemaal voor je in, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten van je website.

WordPress website

Wij maken voornamelijk websites met WordPress, het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS ter wereld. Dit heeft als voordeel dat jouw website wordt gebouwd in een stevige basis met oneindig veel templates en plugins om uit te kiezen.

Onderhoud

Wij kijken altijd naar de nieuwste technieken en innovaties, waardoor jouw website altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Ook onderhouden we je website regelmatig op het gebied van nieuwe plugins, templates en SEO.

WordPress training

Heb je een website laten bouwen en wil je meer weten over hoe je website-systeem werkt? Wij bieden ook WordPress trainingen aan, zodat je leert hoe je eigen website werkt en er zelf ook mee aan de slag kan.

Een professionele website laten maken met maximaal resultaat

Een simpele website laten maken of zelf maken is zo gedaan. Maar een professionele website die zo goed in elkaar steekt dat je er maximaal resultaat uit haalt, is een ander verhaal. Want is jouw website wel een goede weergave van jouw merk? Heeft het wel de professionele uitstraling die je wenst? Levert het op waar je op hoopt? Als je op één of meer van deze vragen ‘nee’ beantwoordt, is BytEffekt er om jouw website te redden. Want bij BytEffekt creëren wij websites die jou als ondernemer in staat stellen online sterk te groeien. En die jou helpen vooruit te komen, nieuwe klanten te enthousiasmeren en bestaande aan je te binden. Wil je weten of jouw website up-to-date is? Maak dan gebruik van onze gratis website scan!

 

Simpel, professioneel en betaalbaar: dat zijn onze voordeelwebsites

Ben jij een startende ondernemer of heb je een beperkt budget? Ook dan heb je nog genoeg mogelijkheden om een goede website te laten maken. Wij bieden je die mogelijkheden. Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor jou kunnen doen. Wil je weten welke klanten jou al voorgingen? Bekijk onze portfolio pagina. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je door ons je website laten maken? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!

Mock-up van een homepagina