Website laten maken Friesland

Website laten maken in Friesland?

BytEffekt helpt opvallen!

In een online wereld waar de websites je om de oren vliegen, is het belangrijk om op te vallen met jouw website. Wil jij een website laten maken in Friesland? BytEffekt weet precies hoe je gaat scoren! Al jaren hebben we ervaring in het maken van websites en webshops voor verschillende klanten. Zo hebben we voor onder andere Zorggroep Liante, Okido, Ford Sutherland en Verloterij websites gemaakt. Daarom weten we precies wat ervoor nodig is om jouw website tot een groot succes te maken.

Wie is BytEffekt?

Wij zijn een online marketingbureau met veel verschillende online marketing expertises. Denk aan webdevelopment, social media marketing, zoekmachine marketing en content creatie. We zitten gevestigd in het centraal gelegen Akkrum in Friesland. We hebben al jarenlange ervaring in het maken van websites en hebben al meerdere klanten aan een professionele website mogen helpen.

WordPress multiwebsite: gebruiksvriendelijk en efficiënt

Wil je een gratis SEO-scan?

De voordelen van een website laten maken bij BytEffekt

Wij houden bij de bouw van jouw website rekening met de volgende punten:

Doelgroeponderzoek

We stemmen jouw website af op jouw doelgroep en onderzoeken welke content het beste werkt voor jouw website.

Op maat

We maken jouw website op maat, dit zorgt voor snelheid en een goede SEO-optimalisatie.

Webdesign

We zorgen dat jouw website er vanaf de voorkant fantastisch en professioneel uitziet.

Responsive design

We houden rekening met de mobielvriendelijkheid van jouw website. We kijken naar schaalbaarheid op verschillende apparaten.

Resultaatgericht

Wij koppelen en richten Google Analytics voor je in, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten van jouw website.

Optimalisatie

We houden de nieuwste technieken en innovaties nauwlettend in de gaten. Zo blijft jouw website altijd up-to-date.

Voordelen van een WordPress website laten maken

Je kunt een website in veel contentmanagementsystemen (CMS) bouwen. Toch is er één CMS die verreweg het bekendste is: WordPress. Ook wij maken voornamelijk websites in WordPress. Dit komt omdat het veel voordelen heeft:

  • WordPress is een goede en stevige basis. Dit komt doordat de broncode telkens wordt verbeterd door ontwikkelaars.
  • Er zijn duizenden plugins en goed gecodeerde en geoptimaliseerde templates. Zo kunnen wij een op maat gemaakte website voor jou maken. Ook als er nog geen plugin of template bestaat die aansluit op jouw wensen, kunnen we dit voor jou maken.

WordPress training volgen?

Logisch dat je zelf ook nog de touwtjes in handen wilt hebben als je een website hebt laten maken. Maar dat kan best lastig zijn als je niet thuis bent in de techniek waar jouw website in is gebouwd. Gelukkig is WordPress erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. In onze WordPress training leren we je dan ook handige tips en tricks, zoals het zelf toevoegen van pagina’s of blogberichten. Maar ook de uitleg en werking over bepaalde plug-ins komen aan bod. Zo behoud je zelf de controle.

Nieuwe website laten maken in Friesland?

Wil je een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, goed werkt bij je doelgroep en gebruiksvriendelijk is? Neem nu contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van jouw droomwebsite. Ook als je in Groningen woont en een website wilt laten maken kun je bij ons terecht. 

Weinig budget maar toch een professionele website?

Ben jij een startende ondernemer of een ondernemer met weinig budget? Dan kan het lastig zijn om een goede website te laten maken, omdat het al snel aan de dure kant wordt. Daar heeft BytEffekt nu een oplossing voor gevonden: maak kennis met onze voordeelwebsites! Dit is een converterende en professionele website, maar dan verstopt in een voordelig jasje. Een mooie aanbieding die je niet mag missen! 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij website gaan verzorgen? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!