Website laten maken Drenthe

Wil je een professionele website laten maken? Eentje die écht goede conversies oplevert en waarmee je gevonden wordt door potentiële klanten? Eentje die hoog in de zoekresultaten van Google komt? Én zit je gevestigd in Drenthe? Dan is BytEffekt de partij die jou hierbij kan helpen! We hebben jarenlange ervaring in het maken van websites. Daardoor weten we precies wat jouw website nodig heeft om maximaal resultaat te behalen.

 

Een simpele website laten maken is zo gedaan. Maar dan heb je nog geen goede en geoptimaliseerde website die aansluit op jouw doelgroep. Kortom, met een ondoordachte website maak je geen omzet. En dat is precies wat wij met onze werkwijze willen bereiken voor jou.

een daling van 13% van de bounce rate

Wil je een gratis UX scan?

Waarom je een website moet laten maken bij BytEffekt

Onderzoek

Het eerste wat we doen is jouw doelgroep onderzoeken, zodat we jouw website hier op af kunnen stemmen. Ook onderzoeken we welke content het beste bij jouw website past, zodat jouw bezoekers getriggerd worden om tot actie over te gaan.

Op maat

We stemmen jouw website helemaal af op jouw wensen en behoeften.

Snelheid

Geen langzame of traag ladende website meer; wij zorgen ervoor dat jouw website altijd supersnel laadt.

SEO-optimalisatie

We zorgen ervoor dat jouw website helemaal SEO-geoptimaliseerd is en daardoor een goede positie in de zoekresultaten krijgt.

Design

We zorgen ervoor dat jouw website een prachtig design heeft waardoor het de aandacht trekt van bezoekers en jouw potentiële klanten.

Responsive

We kijken naar de schaalbaarheid van jouw website, zodat deze ook op mobiele apparaten goed toegankelijk is.

Resultaatgericht

Wij koppelen en richten Google Analytics voor je in, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten van jouw website.

Up-to-date

We houden de nieuwste technieken en innovaties altijd in de gaten, zodat we die direct kunnen toepassen op jouw website.

Waarom een WordPress website laten maken een goed idee is

WordPress klinkt je vast bekend in de oren. Ook niet zo gek, want het is het bekendste CMS ter wereld. Dit komt onder andere door de gebruiksvriendelijkheid. Mede daarom bouwen wij onze websites ook in WordPress. Maar er zijn nog meer redenen:

  • WordPress is ‘open-source’, wat inhoudt dat duizenden ontwikkelaars elke dag helpen aan de ontwikkeling en optimalisering van dit CMS. Dit zorgt ervoor dat WordPress een goede en stevige basis.

  • De bibliotheek van WordPress bestaat uit duizenden plugins en templates. Dit maakt het CMS erg flexibel en het zorgt ervoor dat we jouw website helemaal op maat en naar jouw wensen kunnen inrichten.

  • WordPress websites zijn van zichzelf al zoekmachinevriendelijk, waardoor je direct al een goed steuntje in de rug hebt.

 

Volg een WordPress training bij BytEffekt

Heb je nog nooit met WordPress gewerkt? Dan is het natuurlijk lastig om direct je weg erin te vinden. Gelukkig kunnen we je daar ook goed mee helpen. Wij bieden een WordPress training op maat aan, waardoor je alle informatie over dit fijne systeem krijgt. Zoals het aanmaken van een pagina of blog, het onderhouden van een plugin en nog veel meer. Jij kiest waar en wanneer je de training wilt volgen en wat je wilt leren, wij doen de rest!

Wie is BytEffekt?

Wij zijn een full-service online marketingbureau in Akkrum, Friesland. We zijn experts op het gebied van webdevelopment, social media marketing, SEO, SEA en contentmanagement. Al jarenlang helpen we verschillende klanten met het maken van een website die staat als een huis.

Weinig budget maar toch een professionele website?

Ben jij een startende ondernemer of een ondernemer met weinig budget? Dan kan het lastig zijn om een goede website te laten maken, omdat het al snel aan de dure kant wordt. Daar heeft BytEffekt nu een oplossing voor gevonden: maak kennis met onze voordeelwebsites! Dit is een converterende en professionele website, maar dan verstopt in een voordelig jasje. Een mooie aanbieding die je niet mag missen! 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij jouw website gaan maken? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!