Webshop laten maken

Webshop laten maken met een doordacht plan

Een webshop laten maken zonder doel is net zoals pannenkoeken bakken zonder bloem: het belangrijkste mist. Bij pannenkoeken zal het hooguit anders smaken, maar als het op de webwinkel aankomt is het gevolg toch wat dramatischer. Als je webshop niet goed gericht is op conversies, is het dweilen met de kraan open. Dit komt omdat je met veel dingen rekening moet houden, zoals met je doelgroep en met het stimuleren van het bestelproces.

Bij BytEffekt kun je jouw webshop laten maken in WordPress. Wij zorgen ervoor dat deze doet wat het moet doen, en méér. Met een ervaren team van strategen, UX-experts, designers, frontend en backend developers ontwikkelen we jouw webwinkel van begin tot eind.

 

De meerwaarde van BytEffekt

Als je denkt dat we alleen een functionele webshop bouwen, dan heb je het mooi mis. Tijdens het bouwen van jouw webshop houden we namelijk met nog veel meer dingen rekening, en dat biedt jou veel voordelen.

een daling van 13% van de bounce rate
Teamoverleg BytEffekt medewerkers

Voordelen van een webshop laten maken

Customer journey

We zorgen ervoor dat de ‘reis’ die de klant van begin tot eind aflegt (ook wel customer journey genoemd) zo soepel mogelijk verloopt. Dit verhoogd de kans op conversies.

Doelgroep

We stemmen de webshop af op jouw doelgroep en meten effectief of je webshop ook daadwerkelijk gevonden wordt. Hierbij houden we voor ogen wat jij wilt bereiken en denken we actief met je mee.

Bestelproces

Blijven de conversies achter in jouw webshop? Onze experts bijten zich vast in de aankoopprocessen en kijken wat er verbeterd kan worden aan het bestelproces.

Optimaliseren

We optimaliseren jouw webshop voor zoekmachines en zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd snel blijft. Ook kijken we naar de nieuwste technieken en innovaties binnen webdevelopment. Zo is jouw webshop altijd up-to-date.

Responsive design

We zorgen ervoor dat jouw webshop responsive is voor mobiel, tablet en web.

Koppelingen

We kunnen een koppeling maken met Google Shopping of Facebook Shopping. Hierdoor kunnen klanten ook via Google, Facebook en Instagram de producten in jouw webshop zien, en eventueel doorklikken naar je webshop om een aankoop te voltooien.

Van begin tot eind je webwinkel laten maken

Of je als ondernemer nou heel veel producten verkoopt, groeiende bent of net begint: een goed functionerende en professionele webshop laten maken is een absolute must. In elke webshop is het belangrijk dat alles klopt, van de eerste click op jouw webshop tot het aankoopproces. Wij helpen jou bij het opzetten, vernieuwen en onderhouden van je webshop, van A tot Z.

 

Dit doen we door eerst te beginnen met een gesprek waarin jouw wensen naar voren komen. Dit zetten we om in een glasheldere strategie. Daarbij doen we gedegen onderzoek naar de content voor jouw webshop. Wat werkt juist wel, en wat niet? Ben je hier helemaal tevreden over en geef je ons groen licht om jouw webshop te laten bouwen? Dan beginnen we hier direct mee! Dit geldt ook als je liever een website wil laten maken.

 

Wij maken ook webshops met een beperkt budget

Het laten maken van een goede webshop kan soms vrij lastig zijn als je een startende ondernemer bent of een beperkt budget hebt. Dat probleem willen wij voor je aanpakken. Daarom hebben wij speciaal voor de kleinere ondernemers een webshop voor een kleiner budget. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wil je weten welke klanten jou al voorgingen en hoe we dit hebben aangepakt? Kijk dan op de casepagina over voordelige webshops.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je door ons je webshop laten maken? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!