Webshop laten maken Friesland

Laat je website maken door BytEffekt

Heb jij of begin jij een (web)winkel in Friesland en wil je daarvoor graag een webshop laten maken, zodat je goed zichtbaar wordt bij je potentiële klanten? En wil je met jouw nieuwe webshop zeker zijn van veel conversies en meer omzet? Zoek niet verder, want BytEffekt kan je helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop doet wat het moet doen. En zelfs meer dan dat.

Wie is BytEffekt?

BytEffekt is een full-service online marketingbureau in Akkrum, Friesland. Met een ervaren team van frontend developers, backend developers, UX-designers en strategen gaan we tot het uiterste om jouw webshop van begin tot eind te ontwikkelen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor onder andere strategie, social media marketing, zoekmachine marketing, display advertising en contentmanagement.

een daling van 13% van de bounce rate

Wil je een gratis UX scan?

Wat kun je bij ons verwachten?

Laat jij je webshop door ons maken? Dan ben je sowieso zeker van de volgende punten:

WordPress

We maken jouw webshop in WordPress en met de plugin WooCommerce

Op maat

We maken jouw webshop volledig op maat

SEO optimalisatie

We zorgen ervoor dat je webshop goed wordt gevonden in Google door SEO-optimalisatie

Doel

We denken actief met je mee om jouw doelen te bereiken afgestemd op je doelgroep

Responsive

Jouw webshop maken we responsive voor mobiele apparaten

Shopping

We maken waar nodig een koppeling met Google Shopping, Facebook Shopping en Instagram Shopping.

Snelheid

Geen bezoekers die afhaken omdat je webshop te traag is; wij zorgen voor die snelheid.

Optimaliseren

Uiteraard kijken we altijd naar de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van webdevelopment. Dit zorgt ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is met de nieuwste trends.

De voordelen van ons optimalisatie-abonnement

Je hebt een professionele webshop laten maken, en dat is natuurlijk fantastisch. Maar dan ben je er nog niet, want om je webshop goed beveiligd en up-to-date te houden, is het belangrijk om regelmatig te updaten. Heb je er zelf geen tijd voor of weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Laat ons het dan voor je doen. Wij voeren maandelijkse updates uit, zorgen ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is op het gebied van de laatste plugins, WordPress versies en templates en houden jouw SEO op orde. Sluit je bij ons een optimalisatie-abonnement af, dan krijg je al deze voordelen erbij. Ook iets toevoegen of weghalen is een optie.

 

Nieuwe webshop laten maken in Friesland?

Wil jij jouw merk en producten naar een hoger niveau tillen door middel van zichtbaarheid en meer conversies? Laat je webshop dan door BytEffekt maken! Zo kun jij je focussen op waar je echt goed in bent, en zorgen wij voor maximaal resultaat. Klinkt dat goed? Neem contact met ons op!

Weinig budget maar toch een professionele website?

Ben jij een startende ondernemer of een ondernemer met weinig budget? Dan kan het lastig zijn om een goede website te laten maken, omdat het al snel aan de dure kant wordt. Daar heeft BytEffekt nu een oplossing voor gevonden: maak kennis met onze voordeelwebsites! Dit is een converterende en professionele website, maar dan verstopt in een voordelig jasje. Een mooie aanbieding die je niet mag missen! 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je door ons je webshop laten maken in Friesland? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!