Website onderhoud

Website onderhoud

Op een bepaald moment moet je eraan geloven: website onderhoud. Je WordPress website, die je door ons hebt laten maken, draait en begint merkbaar succesvol te worden. Fijn! Maar dan moeten er updates worden uitgevoerd, of SEO-technische aanpassingen worden gedaan. Dit is noodzakelijk, maar kan erg veel tijd in beslag nemen. Om te zorgen dat jij je op de inhoud en je core business kunt richten, neemt BytEffekt het onderhoud van jouw website op zich.

Website onderhoud met optimalisatie-abonnement

Om het voor jou zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken, werken wij met optimalisatiecontracten. Eerst maken we samen een realistische inschatting van de maandelijkse hoeveelheid werk. Deze werkzaamheden gieten we in een optimalisatie-abonnement. Dit houdt het volgende in:

  • Maandelijkse updates. Mocht je voor langere tijd geen updates uitvoeren, dan kan het zijn dat de website kwetsbaar wordt voor hackers. Updates zorgen ervoor dat je website veilig, snel en ‘lekdicht’ blijft.
  • Onderhoud van jouw WordPress website. Zoals jouw website updaten naar een nieuwe WordPress versie, of de plugins en template updaten naar de nieuwste versies. Mochten updates de functionaliteiten op jouw website wat veranderen, dan gaan we kijken naar een andere passende oplossing om je website te onderhouden.
  • Zoekmachine-optimalisatie. Zo blijf je altijd op een goede plek in de zoekresultaten van Google staan. Als er geen SEO aanpassingen meer worden gedaan, krijg je een lagere ranking in zoekmachines en wint de concurrentie het.
  • Algemene optimalisatie aanpassingen, zodat je website snel blijft werken.

Wil je iets toevoegen of weghalen uit het optimalisatie-abonnement? Ook dat is bij ons mogelijk. Omdat wij jouw website hebben gemaakt, kunnen we je gericht advies geven over wat er mogelijk is en wat niet. Voor jou erg prettig, en wij doen het graag. Heb je ergens anders een website laten maken, maar wil je graag het onderhoud elders uitbesteden? Ook dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

Website onderhoud uitbesteden? BytEffekt helpt!

Klaar met al het website onderhoud en beheer en wil je dit graag uitbesteden? Dan nemen wij het graag van je over. Neem contact met ons op en samen maken we een abonnement op maat!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten
onze tanden graag in jouw website.
Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%