Webshop laten maken

Webshop laten maken

Een webshop (laten) maken zonder plan is een zinloze investering. Je moet namelijk met veel dingen rekening houden, zoals het doel, je doelgroep en het stimuleren van het bestelproces. Bij BytEffekt kun je jouw WordPress webshop laten maken. Wij zorgen ervoor dat deze doet wat het moet doen, en méér. Met een ervaren team van strategen, UX-experts, designers, frontend en backend developers ontwikkelen we jouw webshop van begin tot eind.

Van begin tot eind je webshop laten maken

Je bent ondernemer en verkoopt producten. Of je nou heel veel producten verkoopt, (nog) klein bent of net begint, een goed functionerende en professionele webshop kan natuurlijk niet uitblijven. In elke webshop is het belangrijk dat alles klopt, van de eerste click op de webshop tot het aankoopproces. Wij helpen jou bij het opzetten of vernieuwen van je webshop, van A tot Z. En we gaan alleen voor maximaal resultaat.

De meerwaarde van BytEffekt

Eerst beginnen we met een gesprek waarin jouw wensen naar voren komen. Dit zetten we om in een glasheldere strategie. Ook doen we gedegen onderzoek naar de content. Ben je hier helemaal tevreden over en klaar om een webshop te laten maken? Dan beginnen hier direct mee! Bij het maken van de webshop kun je het volgende van ons verwachten:

  • We houden voor ogen wat jij wilt bereiken en denken actief met je mee;
  • We meten effectief of de webshop wordt gevonden en stemmen deze af op je doelgroep;
  • Blijven in jouw bestaande webshop de conversies achter? Onze experts bijten zich vast in de aankoopprocessen en kijken wat er beter kan aan het bestelproces;
  • We gaan kijken waar jouw klanten op afhaken en optimaliseren de webshop, zowel voor de zoekmachine als voor de snelheid;
  • We zorgen ervoor dat jouw webshop responsive is voor mobiel, tablet en web;
  • We kunnen een koppeling maken met Google Shopping of Facebook Shopping. Dit zorgt voor meer conversie in de webshop;
  • We kijken altijd naar de nieuwste technieken en innovaties binnen webdevelopment. Hierdoor kunnen wij de laatste trends voorzien en deze toepassen op jouw webshop.

Webshop laten maken? BytEffekt helpt!

BytEffekt laat niet los voordat jouw webshop volledig is ingericht en de juiste resultaten behaalt. Wil jij een professionele webshop laten maken of wil jij je huidige opfrissen? Neem contact met ons op en wij gaan graag voor je aan de slag!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten
onze tanden graag in jouw nieuwe webshop.
Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%