Webdevelopment

Webdevelopment tot in de puntjes verzorgd

Door de toegankelijkheid van webdevelopment kunnen veel mensen een simpele website in elkaar flansen. Maar dat je een simpele website kunt maken, betekent niet dat jouw website ook strategisch en effectief is. Want daar is toch heel wat meer voor nodig dan alleen basiskennis. Ook moet je je afvragen of je wel echt tevreden bent met een eenvoudige website. Geeft het wel écht goed jouw merk weer? Heb je wel rekening gehouden met de regels voor het web en mobiele apparaten? En, misschien wel het belangrijkste: levert het op waar je op hoopte? Als je op al deze vragen ‘shit, nee’ kunt antwoorden, dan is het tijd voor een drastische verandering. Gelukkig weten we bij BytEffekt wat ervoor nodig is om een website of webshop met WordPress te maken die helemaal afgestemd is op jouw wensen. En die maximaal resultaat behaalt.

een CPA (cost per action) van 2,22 euro.

Neem contact met ons op

De meerwaarde van BytEffekt

Bij BytEffekt werken strategen, designers, UX-experts en front- en backend developers. Ze snappen allemaal de ins en outs van webdevelopment en helpen jou daarom graag met het maken van een website of met het bouwen van een webshop die staat als een villa (want we denken groter dan een huis). Bij ons krijg je het complete pakket: een WordPress website of webshop die effectief is én blijft. En dat heeft veel voordelen.

Goed onderzoek

We zorgen ervoor dat jouw website of webshop tot op de puntjes goed werkt en vindbaar is voor Google. Hoe we dat doen? Daar kunnen we heel duidelijk over zijn: onderzoek is key.

Merkidentiteit

Wij maken een website of webshop die past bij de identiteit van jouw merk. Dit zorgt ervoor dat je dit ook uitstraalt naar jouw websitebezoekers.

Doelgroep

We zorgen ervoor dat alles is afgestemd op jouw doelgroep. Het voordeel hiervan is dat jouw doelgroep zich sneller aangesproken voelt en zich sneller bindt met jouw merk.

Snelheid

Wij maken jouw website of webshop zo snel dat zelfs je websitebezoekers verrast zijn.

Responsive

Grote kans dat jouw website ook veelvuldig wordt bekeken op mobiele apparaten. Daarom denken wij ook na over de schaalbaarheid en maken wij jouw website mobielvriendelijk (responsive). Geen halve afbeeldingen of te lange teksten meer; we got you!

Google Analytics

Bovenstaande punten zijn allemaal erg tof. Maar je hebt er alsnog niets aan als je geen idee hebt wat het effekt is. Daarom meten wij effectief of jouw website of webshop wordt gevonden en optimaliseren de site waar nodig. Dit doen wij door middel van Google Analytics.

Voordelen van een WordPress website

Webdevelopment doen we voornamelijk in WordPress. Dat doen we niet voor niets, want dit contentmanagementsysteem (CMS) heeft een aantal voordelen. Zo is WordPress wereldwijd het meest gebruikte CMS voor websites. Het is een stevige basis doordat ontwikkelaars over de hele wereld de broncode constant controleren en verbeteren.

Ook zijn er meer dan 50.000 (!) plug-ins beschikbaar en heel veel goed gecodeerde templates geoptimaliseerd voor SEO. Hierdoor kunnen we een op maat gemaakte website bouwen die helemaal gericht is op jouw bedrijf, wensen en ideeën. Zelfs als je andere wensen hebt waar nog geen plug-in of template voor bestaat, maken we deze op maat voor jou.

 

Aan de slag met webdevelopment!

Wil jij graag aan de slag met webdevelopment zodat je zo snel mogelijk een doordachte en zoekmachinevriendelijke website hebt? Klop dan bij ons aan! Samen met jou gaan we in gesprek over jouw wensen en doelstellingen. Hierop baseren wij een krachtig concept en een mooi design. Past dit helemaal in jouw straatje? Dan gaan wij jouw website maken met WordPress! En we zijn pas tevreden als jij dat bent. Kun je niet wachten om jouw website een flinke upgrade te geven? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd waar we je mee kunnen helpen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij jouw webdevlopment gaan verzorgen? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!