Video laten maken

Het internet staat vol met kattenfilmpjes. Naast dat wij ze dagelijks rondsturen in onze WhatsApp groep, zijn de katachtige vriendjes ook op ons eigen Instagram kanaal populair.

Maar ook zonder de schattige dieren werkt video content goed. Video is namelijk veruit de populairste vorm van content. Uitermate geschikt dus voor online campagnes, websites, landingspagina’s en social posts. Maar ook voor offline presentaties en events is video een goed idee. Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze vorm van content het hoogste organische bereik zal behalen. 

Wil je een video laten maken voor jou bedrijf? Wij denken graag met je mee!

Remco Greijdanus met ping pong batje

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een zakelijke video, waarvan het meest voor de hand liggende onderwerp in zo’n video het communiceren of introduceren van een bedrijf is.

Met een bedrijfsfilm kun je een sfeerimpressie van je bedrijf laten zien. Kortom, een professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt jouw bedrijf of merk. Je laat zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat, wat het bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat je de klant te bieden hebt. Geef ze een kijkje achter de schermen of licht één bepaalde functie uit. Til je bedrijfsvideo naar een hoger niveau, en vul hem aan met animaties!

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Aan ons de taak om dit verhaal op een sterke manier over te brengen en je klant te overtuigen. Wij denken graag met je mee en adviseren je over hoe je je potentiële klanten kan aantrekken. Liever werknemer foto’s laten maken?

360 graden video laten maken

Een 360 graden video bestaat al een tijdje, maar sinds kort wordt het vaker ingezet voor bedrijfsfilms om de bezoekers een unieke beleving te geven. Klanten weten precies dat zij bij jouw organisatie moeten zijn, want een duidelijker beeld van jouw product, locatie of dienst kun je niet geven. Daarnaast hebben jouw klanten zelf de controle in handen en kunnen zij zelf een hoek bepalen in de video. En het geeft natuurlijk de “WOW” factor voor jouw bedrijf.

Ben jij al bekend met een 360 graden video waarbij je een rondleiding kan geven door jouw bedrijf. Of heb je nog geen idee wat het is en wat het voor jouw bedrijf een meerwaarde heeft?

Hoe maak je een video?

Man met stropdas icoon

1. Het verhaal

Een video laten maken begint bij het verhaal. Wat wil je de kijker laten zien?

2. Conceptontwikkeling

Wij maken een concept welke volledig aansluit bij jouw wensen.

3. Productie

Wij komen op locatie om de opnames te maken waarna deze gemonteerd worden.

 
Duimpje omhoog icoon

4. Feedback

Je krijgt een concept aangeleverd waarop je feedback kunt leveren.

 

Aftermovie laten maken

Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘recap’ te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

 

Waarom een aftermovie laten maken?

De aftermovie: hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement. Aftermovies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo worden aftermovies op social media extreem veel bekeken. Bezoekers vinden het geweldig om terug in de sfeer van het evenement te komen. Een aftermovie laten maken van je (business) evenement is een belangrijk onderdeel van de marketing.

Benieuwd waar we je mee kunnen helpen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons!