Gratis UX scan

Ben je benieuwd hoe geoptimaliseerd jouw website is voor Google en voor gebruikers? De gratis UX scan van BytEffekt biedt je een helder overzicht van de kansen die jij nog onbenut laat om jouw website gebruiksvriendelijker te maken. Onze UX-experts scannen jouw website op UX-factoren en brengen de verbetermogelijkheden voor je in kaart. Zo krijg je snel grip op hoe jouw website scoort en wat er moet gebeuren om de gebruiksvriendelijkheid voor klanten te verbeteren.

Vraag direct de gratis UX-scan aan!

Hebben wij je overtuigd en wil je een gratis UX-scan van jouw website? Ontvang hem binnen twee werkdagen! Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!

Waar kijk de-UX scan naar?

Tijdens de UX-scan wordt de website op een aantal onderdelen beoordeeld. Deze onderdelen spelen mee bij de beleving van bezoekers. Denk hierbij aan de gebruiksvriendelijkheid, het design en technische elementen, zoals de snelheid van de website. In ons blog over UX design vind je meer informatie over het belang van deze elementen en UX design.

Voor de UX scan maken wij een kort verslag van de bevindingen en deze sturen we per e-mail naar je toe. Je kunt dan zelf aan de slag met je website, óf je kunt onze expert inschakelen voor hulp als je er zelf niet helemaal uitkomt.

6 voordelen van onze gratis SEO scan

Je website door ons laten nakijken via de gratis SEO checker is altijd een goed idee. We geven je niet alleen waardevolle resultaten, maar ook andere voordelen:

Pre-check website

We kijken van tevoren hoe jouw website of webshop scoort in zoekmachines zoals Google, zodat we precies weten waar we op moeten bijsturen.

Jarenlange ervaring

Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor je altijd de juiste meetbare resultaten kunt verwachten.

Duidelijke tips

Naast heldere resultaten geven we je duidelijke tips en adviezen over het optimaliseren van je website.

Duidelijke richtlijn

De resultaten, tips en adviezen die wij je geven naar aanleiding van de gratis SEO scan zijn een duidelijke richtlijn om zelf gericht aan de slag te gaan met jouw website.

Hogere ranking

Als jouw website goed is geoptimaliseerd voor SEO, gaat Google jou beoordelen als betrouwbaar. Hierdoor krijg je een hogere ranking in de zoekresultaten.

Minder investeren

Door veel en langdurig gebruik te maken van SEO, hoef je minder in zoekmachine adverteren te investeren.

Een gratis UX-scan voor jouw website? Neem contact op!

Ben jij helemaal klaar om jouw website een flinke boost te geven? Vraag dan een gratis UX-scan aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen. Wij checken jouw website op verschillende UX-punten, zodat jij hier direct mee aan de slag kunt. Dus, waar wacht je op?

Vraag direct de gratis UX-scan aan!

Hebben wij je overtuigd en wil je een gratis UX-scan van jouw website? Ontvang hem binnen twee werkdagen! Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!

Meer weten over UX?

Nee, terug naar home