Content creatie

Oke, even eerlijk: Hoe vaak stuit jij op Facebook, LinkedIn, Instagram of een ander social medium op content creatie die écht wat in je losmaakt? Die je laat lachen, nadenken, je ontroert of jouw aandacht direct pakt? Dit alles kun je alleen bij iemand bereiken als je echt goede content maakt. Relevante, aantrekkelijke, interessante en prikkelende content. Maar ja, hoe doe je dit? Nou, heel simpel: laat BytEffekt je helpen!

 

Van idee naar content creatie

Logisch dat je niet goed weet waar je precies moet beginnen, maar misschien heb je wel beter voor ogen wat je wilt bereiken. Precies voor dat belangrijke tussenproces komen wij om de hoek kijken. Stap voor stap pakken we het proces van idee tot content aan.

VV Ouwe Syl
Video afspelen

Het proces bij BytEffekt

Doel

Eerst bepalen we het doel van de content: welke strategie past hierbij? En wat wil je bereiken?

Brainstormen

Vervolgens hebben we samen een brainstormsessie over interessante onderwerpen voor jouw doelgroep.

Content creatie

Daarna toveren onze contentcreators alle ideeën om in content voor elk social medium. Wij maken ook bestaande teksten of beelden geschikt voor elk social media kanaal. 

Contentkalender

Tot slot zetten we de bedachte content in een contentkalender, weet wanneer, waar en welke content geplaatst moet worden. Mocht je zelf een ramp zijn in plannen, dan plannen wij de content voor jou vooruit.

Trainingen

Heb je de basiskennis zelf in huis, maar zou je graag nog wat bijgespijkerd willen worden?
We geven ook online marketing trainingen op maat! 
Lees meer over onze trainingen >

 

Content creatie zorgt voor groei

Natuurlijk is de ene onderneming de andere niet. (Gelukkig maar, anders zou het een saaie bedoeling worden.) Daarom kijken we samen met jou wat er voor nodig is om jouw bedrijf te helpen groeien op social media. Bijvoorbeeld door een doordachte strategie, een marketingmodel of social advertising. We kijken hoe we jouw doelgroep kunnen binden aan je merk of bedrijf. En we zorgen dat jouw  contentmanagement maximaal effect heeft.

Onze social media marketing diensten:

Webcare / Content creatie Content management / Social advertising / Social media training

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Wil je aan de slag met unieke content creatie voor jouw website of social media? Wij helpen je graag om meer succes te halen uit je content! Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!