Social media actie

Profiteer tijdelijk van onze social media actie!

Heb je geen social media? Of heb je het wel, maar ontbreekt de tijd om het zelf bij te houden? Dan loop je tegenwoordig flink wat kansen mis. Dit komt omdat bijna iedereen wel actief is op één of meerdere social media kanalen. En de mogelijkheden op verschillende platformen breiden zich constant uit. Wel vergt het tijd, geld en de juiste aanpak om je doelgroep te bereiken en maximaal resultaat te behalen. Heb je daar zelf de middelen niet voor? Dan kun je jouw social media uitbesteden. En dat kan bij BytEffekt heel voordelig met onze aantrekkelijke en tijdelijke social media actie!

Profiteer nu van onze social media actie voor maar €500!

Met social media en een goede strategie kun je jouw doelgroep bereiken. Jouw bedrijf, merk of product kun je op een persoonlijke manier onder de aandacht brengen, zodat je de interesse van je doelgroep wekt. En dát loont. Ben je nog niet zo bekend met social media, maar wil je hier wel mee beginnen? Wil je jouw social kanalen actief houden, maar lukt dit vaak niet? Wij hebben de ultieme oplossing voor je. Besteed je social media uit en profiteer van onze tijdelijke social media actie! Voor maar €500 per maand maken wij je content, richten we je social media in en adverteren we met een post.

De volgende punten zijn inbegrepen in de actie en gelden voor één maand:

 • Gratis opstartkosten voor één social media kanaal naar keuze (t.w.v. €250). De start van jouw social medium vormt de basis van jouw online succes. Het is daarom erg belangrijk dat de opstart goed wordt gedaan. Het volgende zit hierbij inbegrepen:
  • Het ontwerpen en het plaatsen van een header;
  • Het plaatsen en/of aanpassen van jouw profielfoto;
  • Het invullen van jouw bedrijfsgegevens en biografie.
 • Eén bericht per week met copy en visual;
 • Contentkalender;
 • Een van de berichten zetten we in als advertentie met een budget t.w.v. €25.

Wil je gebruik maken van deze aantrekkelijke actie? Neem dan nu contact met ons op!

Jouw social media voordelig uitbesteden

Wil jij je social media aan ons uitbesteden en profiteren van de social media actie? Dan gaan wij voor jou aan de slag! Samen met jou brainstormen we over leuke en relevante onderwerpen voor jouw social media. Dit doen we door elke maand telefonisch de input met elkaar door te nemen. Heb je zelf al foto’s of visuals die je zou willen gebruiken voor social media posts? Dan ontvangen we die graag van je. Mocht je geen geschikte beelden hebben, dan gebruiken we gratis stockafbeeldingen om jouw social media kanaal te vullen. Ook bewerken we jouw aangeleverde foto’s of de stockafbeeldingen tot geschikte social media visuals.

Klaar om meer bekendheid en omzet te krijgen door middel van social media?

Extra wensen?

Vind jij alleen Instagram, LinkedIn of Facebook niet voldoende en wil je op meer kanalen actief zijn? Of wil je extra advertenties inzetten om je doelgroep aan je te binden? Ook dat kan bij ons voor een aantrekkelijke prijs! De aanbiedingen op een rij:

 • Eén extra social media kanaal: €200. Dit betreft Instagram, LinkedIn of Facebook.
 • Eén extra advertentie van een bestaande post: €50 (incl. €25 advertentiebudget)
 • Eén extra organisch bericht: €40
 • Page-like campagne: €100 (incl. advertentiebudget)
 • Retargeting: op aanvraag

Wacht niet te lang en profiteer nu van deze social media acties!

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%