Portfolio

Van websites tot social media berichten en van SEO-optimalisatie tot SEA: de afgelopen jaren hebben we al enorm veel klanten mogen helpen met geweldige online marketing diensten. Ben je benieuwd waar we onder andere aan hebben gewerkt? Hieronder vind je de meest recente portfoliostukken.

Design
Development
Personal Food Coach App MamaMascha

Ter ondersteuning van de social media campagne om de Personal Food Coach App van Mama Mascha onder de aandacht te brengen, hebben wij een landingspagina ontworpen. Hierin staat alle informatie over de food app: wat het is, de voordelen, wat je kunt verwachten en recensies. Het doel? Een hogere verkoop van de app, natuurlijk.

Social Meda
Online marketing
ComfyBalls social media advertentie

Comfyballs heeft ons gevraagd om hen te helpen met het online bereiken van de doelgroep. Dit hebben we onder andere gedaan door middel van een social media campagne voor hun webshop. Deze campagne was bedoeld ter ondersteuning van een radiocampagne.

Social Media
Online marketing

Mama Mascha heeft een Personal Food Coach App en wilde deze graag onder de aandacht brengen bij haar doelgroep: mensen die meer willen weten over gezond, lekker en makkelijk eten. En daar was de match made in heaven, want laten wij nou net heel goed zijn in dit onder de aandacht brengen! Daarom hebben we een social media campagne ingezet om de food app te promoten.

Design
Development
Logo Van Vuuren
Van Vuuren

Van Vuuren is toonaangevend leverancier van binnendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Om de utiliteitsdeuren uit te lichten, hebben we een webpagina gemaakt met daarop alle utiliteitsdeuren die Van Vuuren aanbiedt.

Design
Development
Logo Urnen Expert
Urnen expert

Een bedrijf in een gevoelige branche vraagt om een gedegen aanpak. Daar vloeide de voordeelwebsite van Urnen Expert uit. Door de juiste teksten te schrijven en de juiste stijl te hanteren, is dit een mooie website geworden.

Design
Development
Online marketing
Social Media
Logo Xsires
Xsires

Xsires Crossbreeding had één doel: meer sales door middel van een webshopfunctie in de website. Hear hear! We zijn direct aan de slag gegaan en hebben de hele website gemaakt. En dat is een tof ding geworden.

Social Meda
Online marketing

Voor Verloterij hebben wij onder andere de promotie gedaan voor een loterij. Met deze loterij kon je een kasteelappartement winnen in Frankrijk en nog 29 andere vette prijzen. Maar dan moesten er wel genoeg mensen meedoen. Daar kwamen wij om de hoek kijken. Door middel van intensieve social media advertising hebben wij de loterij bij de doelgroep onder de aandacht gebracht.

Design
Online marketing
Development
Homepagina Nederlandse kaasspecialist Zijerveld

Nederlandse kaasspecialist Zijerveld was toe aan een internationale website. Dat hoef je tegen ons geen twee keer te zeggen. We hebben de internationale website gebouwd naar de wensen van de klant. En de website mag er wezen!

Social Media
Online marketing

Het resultaat naar aanleiding van de 10% korting actie op de horecaparasols mag er zijn. In juli 2020 waren er maar liefst 1000 offerte-aanvragen gedaan. Dat is nog eens een actie!

Online marketing
Social Media
Logo O3 Leeuwarden
O3 Leeuwarden

Wij geven ook verschillende online marketing trainingen. Zo maakten we de stagiaires van O3 Leeuwarden wegwijs in de wereld van social media en bespraken we een aantal interessante cases.