Over ons

Wij zijn BytEffekt. Dat zit zo. Vroeger, toen we nog klein waren, vonden we het al fantastisch om beet te krijgen. En beet, dat is in het fries ‘byt’. Wat je weer uitspreekt als ‘biet’ trouwens.

De magie van het water

In het oude centrum van Aldeboarn stroomt het riviertje de Boarn. In een ver verleden het domein van talloze handelsschepen, maar in onze jeugd waren het vooral de vissen die ons naar het water trokken. We waren er gek op. En nog steeds trouwens.

De juiste aanpak

Zoveel mogelijk vissen vangen, dat vroeg ook toen al om de juiste aanpak. Daarom regelden we het beste materiaal en het lekkerste aas. En natuurlijk bepaalden we elke dag het juiste stekkie. Alles om maar zoveel mogelijk beet te krijgen.

Beet met digitale kansen

Het enthousiasme van die jongetjes hebben we nog steeds in ons. Alleen is onze vijver iets groter geworden. De wereld van digitale kansen, met miljoenen visjes. De juiste omstandigheden zorgen voor optimaal effect. Daarom zijn wij BytEffekt.

Sterke communicatieduo

BytEffekt werkt nauw samen met Buro Andringa. Samen vormen we een krachtig communicatieduo. Buro Andringa focust zich op marketing- en communicatieadvies. BytEffekt ontwikkelt online oplossingen en benut de kansen van digitaal adverteren. Zo hebben we onze eigen specialiteit, maar maken we elke dag gebruik van elkaars skills en ervaring.