Online strategie

Geef toe: je denkt vaak niet als eerste aan een online strategie wanneer je over online marketing praat. Vaak zullen je eerste gedachten uitgaan naar de middelen; een mooie website, een goede campagne. Maar alles valt of staat met een strategie, en daar helpen wij je graag mee. Dus wil je een nieuwe website die druk wordt bezocht, een online campagne die door het plafond knalt of social media kanalen die voor booming business zorgen? Dan ben je aan het goede adres. Want zoiets ontstaat natuurlijk niet vanzelf, daar moet je wel je comfortabele stoel voor uitkomen. Behalve als je dat niet wilt, dan steekt BytEffekt met alle liefde haar handen voor jou uit de mouwen. We zijn namelijk een gespecialiseerd online marketingbureau die voor jou een dijk van een online strategie maken.

 

Binnen de kortste keren kan niemand meer om jou heen

Je kent het gevoel vast wel: eigenlijk wil je gewoon dat het gras bij jou altijd groener is dan bij je concurrent. En dat jouw website en content zo goed scoren, dat niemand meer om jouw bedrijf heen kan. Dit snappen we helemaal. Daarom zorgen wij – in samenspraak met jou – voor die knaller van een online strategie.

een daling van 13% van de bounce rate
500.000 bereikte consumenten

Wij zorgen voor veel voordelen:

Hoe snel of hoe goed jouw bedrijf groeit, dát hangt van jouw inzet af. Als je wilt dat jouw onderneming groeit, laat ons je dan helpen! Jouw online marketing aan ons uitbesteden biedt veel voordelen. Dan bedoelen we niet alleen het streven naar maximaal resultaat, maar veel meer dan dat.

Webdevelopment

We bouwen jouw website door middel van steengoede webdevelopment. Dit heeft als voordeel dat jouw website snel en beschermd is, klaar is voor SEO optimalisatie en er uiterst aantrekkelijk uitziet.

Social media

We zorgen ervoor dat jouw social media kanalen zo goed op elkaar zijn afgestemd, dat meer effekt (see what we did there?) niet uit kán blijven. Denk bijvoorbeeld aan meer engagement en meer volgers.

Content

We maken content die op jouw doel is afgestemd. We gieten deze content voor je in een overzichtelijke contentkalender, zodat je precies ziet wat er geplaatst wordt en wanneer dat gaat gebeuren.

Online groeien begint met knopen doorhakken

Eén ding staat als een paal boven water: wil je écht een verschil maken online, dan is het belangrijk om een goede online strategie te hebben. Vraag jezelf eens af wie jouw doelgroep is, wat je precies wilt bereiken en welke communicatiemiddelen je daarvoor wilt inzetten? De antwoorden hierop geven je richting en een visie, zodat je niet meer met hagel schiet, maar juist doelgerichte keuzes kunt maken op het gebied van je strategie.

Online strategie niet jouw ding?
Wij schijnen er bijzonder goed in te zijn

Is de online wereld niet helemaal jouw ding, of heb je geen tijd om zelf een online strategie uit te werken? Gooi het dan bij ons over de schutting, want wij zijn er heel goed in! We gaan samen met jou in gesprek over jouw wensen en de verschillende opties die wij je kunnen bieden.

Benieuwd waar we je mee kunnen helpen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je ons je online strategie laten maken? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat.