Zoekwoordenanalyse

Zoekwoordenanalyse om inzicht te krijgen in je doelgroep

Je kunt succesvolle SEO en SEA alvast op je buik schrijven als je vooraf geen zoekwoordanalyse doet. Een goede analyse is namelijk nodig om de juiste zoekwoorden (keywords) voor je website te bepalen en je inzicht te geven in hoe, wat, waar en wanneer je doelgroep zoekt. Probeer dan maar eens zonder keywordanalyse de juiste snaar te raken. BytEffekt duikt in de wereld van jouw doelgroep en maakt een steengoede zoekwoordanalyse. Hoe we dat doen?

een daling van 13% van de bounce rate
een CPA (cost per action) van 2,22 euro.

BytEffekt bezorgt jou een goede zoekwoordenanalyse

Een keywordanalyse is meer dan het opzoeken van gewoon een aantal woorden die met jouw merk te maken hebben. BytEffekt gaat veel verder dan dat en zorgt ervoor dat jouw zoekwoordenanalyse ook daadwerkelijk succes behaalt.

Onderzoek

We maken een zoekwoordenanalyse op basis van diepgaand onderzoek en kijken naar keywords die jou het meeste succes zullen opleveren. Zo houden we rekening met de relevantie van de zoekwoorden, de concurrentie op een zoekwoord en het juiste zoekvolume van keywords.

Tools

We vormen de keywordanalyse met behulp van verschillende tools, zoals de Google zoekwoordplanner en Neilpatel.

Goede basis

We zorgen ervoor dat de analyse de basis vormt voor alle content, zodat je content altijd relevant zal zijn voor je doelgroep.

Lange en korte keywords

We maken een overzicht van de beste long tail- en short tail-zoekwoorden.

Concurrentie

We analyseren de concurrentie en zorgen dat jouw content nog veel beter wordt.

SEO & SEA

Meer uit je analyse halen? We zorgen er ook voor dat jouw zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA) tiptop in orde is.

Waarom een keywordanalyse zo belangrijk is

Om hoog in de zoekmachines te staan, is een goede zoekwoordenanalyse erg belangrijk. En geloof ons, een hoge positie in Google is iets wat je wilt. Want wist je dat maar liefst 80% van alle internetgebruikers zoekmachines inzet om een product, dienst of website te vinden? Dit laat zien dat je website optimaliseren met behulp van een uitgebreide en relevante zoekwoordenanalyse loont.

Benieuwd wat we je kunnen bieden?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Wil je aan de slag met het opstellen van een zoekwoordenanalyse? Wij helpen je graag om meer succes te halen uit je zoekmachine-optimalisatie. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!