Gratis SEO scan

Een gratis SEO scan geeft je heldere overzicht van kansen

Een geoptimaliseerde website is toch écht wel een must als je online meer zichtbaarheid wilt krijgen in de zoekmachines. Want zonder goed geoptimaliseerde website is de kans groot dat jouw website geen kans maakt in zoekmachines. Het gevolg is dat jouw concurrenten er met jouw ideale klanten vandoor gaan. Yikes! Tijd om daar snel een stokje voor te steken.

Maar eerst is het handig om te checken hoe geoptimaliseerd jouw website daadwerkelijk is. De gratis SEO scan van BytEffekt laat je een helder overzicht zien van de kansen die jij nog met beide handen kunt aanpakken om jouw website beter vindbaar te maken. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want onze SEO-experts helpen je hierbij. Zij scannen jouw website op SEO-factoren en brengen de verbetermogelijkheden voor je in kaart. Zo krijg je snel grip op hoe jouw website scoort en wat er moet gebeuren om je ranking in Google te verbeteren. En dat is wel zo fijn.

Vraag direct de gratis SEO scan aan!

Hebben wij je overtuigd en wil je een gratis SEO scan van jouw website? Ontvang hem binnen twee werkdagen! Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!

11 factoren die we in de gratis SEO scan doorlopen

Met de gratis SEO scan doorlopen we jouw website op factoren die voor de SEO-optimalisatie heel belangrijk zijn. Dit betreft onder andere de volgende factoren:

 • Laadsnelheid
 • Linkbuilding
 • Keywords
 • URL’s
 • Dode links en 404-errors
 • Interne en externe links
 • Kopjes en tussenkopjes
 • Afbeeldingen
 • Structuur van de website
 • Page ranks
 • Social media
een daling van 13% van de bounce rate

Neem contact met ons op

6 voordelen van onze gratis SEO scan

Je website door ons laten nakijken via de gratis SEO checker is altijd een goed idee. We geven je niet alleen waardevolle resultaten, maar ook andere voordelen:

Pre-check website

We kijken van tevoren hoe jouw website of webshop scoort in zoekmachines zoals Google, zodat we precies weten waar we op moeten bijsturen.

Jarenlange ervaring

Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor je altijd de juiste meetbare resultaten kunt verwachten.

Duidelijke tips

Naast heldere resultaten geven we je duidelijke tips en adviezen over het optimaliseren van je website.

Duidelijke richtlijn

De resultaten, tips en adviezen die wij je geven naar aanleiding van de gratis SEO scan zijn een duidelijke richtlijn om zelf gericht aan de slag te gaan met jouw website.

Hogere ranking

Als jouw website goed is geoptimaliseerd voor SEO, gaat Google jou beoordelen als betrouwbaar. Hierdoor krijg je een hogere ranking in de zoekresultaten.

Minder investeren

Door veel en langdurig gebruik te maken van SEO, hoef je minder in zoekmachine adverteren te investeren.

Techniek, content en autoriteit

De SEO-factoren zijn onder te verdelen in drie belangrijke pijlers, namelijk techniekcontent en autoriteit. Techniek is de bouw van de website en vormt de basis van SEO. Onder techniek vallen bijvoorbeeld de laadsnelheid, URL’s, (dode) links en structuur van de website.

Content is alles wat met de opvulling van de website te maken heeft. Denk aan afbeeldingen, keywords, kopjes en tussenkopjes. Goede content is erg belangrijk om de websitebezoeker te prikkelen, maar ook om gevonden te worden in zoekmachines.

Als laatste kijkt de pijler autoriteit naar off-page SEO, oftewel SEO die je vergaart en dus niet zelf in de hand hebt. Dit bouw je op doordat andere websites een link naar jouw website opnemen. Hoe zichtbaarder je wordt bij andere websites en hoe betrouwbaarder zij jouw content vinden, hoe beter je autoriteit wordt. Denk hierbij aan linkbuilding, social media en page ranks.

Vraag direct de gratis SEO scan aan!

Hebben wij je overtuigd en wil je een gratis SEO scan van jouw website? Ontvang hem binnen twee werkdagen! Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!

Meer weten over SEO?

Nee, terug naar home