Zoekwoordenanalyse

Zoekwoordenanalyse 

Succesvolle SEO of SEA begint met het zoeken, selecteren en analyseren van de juiste zoekwoorden voor je website. Zoekwoorden – ook wel keywords genoemd – bieden je inzicht in hoe, wat, waar en wanneer je doelgroep zoekt. Onmisbare kennis wanneer je je website en Google AdWords-advertenties wilt inrichten en optimaliseren. BytEffekt duikt in de wereld van jouw doelgroep en maakt met behulp van diepgaand onderzoek en diverse tools een zoekwoordenanalyse die de basis vormt voor alle content. We maken een overzicht van de beste long tail- en short tail-zoekwoorden, beoordelen de concurrentie en brengen in kaart met welke zoekwoorden je het meest succes zult boeken.

Zoekmachinemarketing

Wist je dat maar liefst 80% van alle internetgebruikers zoekmachines inzet om een product, dienst of website te vinden? Slechts een klein deel van deze zoekmachinegebruikers kijkt verder dan de eerste 10 zoekresultaten. Kortom, je website optimaliseren voor zoekmachines als Google en Bing loont.

De beet van BytEffekt

Bij BytEffekt sturen wij niet op clicks, maar op conversies. Hiermee halen wij maximaal effect uit jouw zoekmachine marketing. En met succes! Op bestaande accounts halen wij gemiddeld 20% meer conversies met 30% lagere kosten. Hier zijn we trots op. Van het opzetten van de campagne en het schrijven van advertentieteksten tot het monitoren en analyseren van de resultaten. Wij zetten onze tanden graag in SEO en SEA van jouw website!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw online marketingcampagne.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%