Gratis SEO-scan

Gratis SEO-scan om je website verder te helpen 

Ben je benieuwd hoe geoptimaliseerd jouw website is voor Google? De gratis SEO-scan van BytEffekt biedt je een helder overzicht van de kansen die jij nog onbenut laat om je website beter vindbaar te maken. Eén van onze SEO-experts scant jouw website op SEO-factoren en brengt de verbetermogelijkheden voor je in kaart. Zo krijg je snel grip op hoe jouw website scoort en wat er moet gebeuren om je ranking in Google te verbeteren. Meld je snel aan!

Tijdens de gratis SEO-scan doorlopen wij jouw website op onder andere de volgende elementen:

  • Laadsnelheid
  • Linkbuilding
  • Keywords
  • URL
  • Kopjes en tussenkopjes
  • Afbeeldingen

Een gratis SEO-scan voor jouw website? Vraag een gratis SEO scan aan.

Zoekmachinemarketing

Wist je dat maar liefst 80% van alle internetgebruikers zoekmachines inzet om een product, dienst of website te vinden? Slechts een klein deel van deze zoekmachinegebruikers kijkt verder dan de eerste 10 zoekresultaten. Kortom, je website optimaliseren voor zoekmachines als Google en Bing loont.

De beet van BytEffekt

Bij BytEffekt sturen wij niet op clicks, maar op conversies. Hiermee halen wij maximaal effect uit jouw zoekmachinemarketing. En met succes! Op bestaande accounts halen wij gemiddeld 20% meer conversies met 30% lagere kosten. Hier zijn we trots op. Van het opzetten van de campagne en het schrijven van advertentieteksten tot het monitoren en analyseren van de resultaten. Wij zetten onze tanden graag in SEO en SEA van jouw website!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw online marketing campagne.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%