Gratis SEO-scan

Gratis SEO scan om je website verder te helpen

Ben je benieuwd hoe geoptimaliseerd jouw website is voor Google? De gratis SEO scan van BytEffekt biedt je een helder overzicht van de kansen die jij nog onbenut laat om jouw website beter vindbaar te maken. Onze SEO-experts scannen jouw website op SEO-factoren en brengen de verbetermogelijkheden voor je in kaart. Zo krijg je snel grip op hoe jouw website scoort en wat er moet gebeuren om je ranking in Google te verbeteren.

Wat is SEO?

De SEO kent verschillende termen. Zo wordt het ook wel SEO-optimalisatie of zoekmachine-optimalisatie genoemd. In het Engels staat het bekend als Search Engine Optimization. Al deze benamingen hebben één gezamenlijke definitie: het optimaliseren van een website, met als doel om hoger te komen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Een simpel voorbeeld om het makkelijker uit te leggen: je bent gevestigd in Friesland en hebt een webshop met handgemaakte accessoires, zoals tassen of kettingen. Dan zou je graag willen dat jouw doelgroep als eerste op jouw webshop terecht komt als ze zoeken op bijvoorbeeld ‘tassen Friesland’ of ‘zelfgemaakte accessoires’. Dit doe je onder andere door deze (en meerdere gerelateerde) zoekwoorden te verwerken in de content op je website. Wil je weten hoe jouw website nu al scoort? Vraag een gratis SEO scan aan!

Wat zijn de voordelen van onze gratis SEO scan?

Je website laten nakijken door onze gratis SEO checker is altijd een goed idee. We geven je niet alleen waardevolle resultaten, maar ook andere voordelen:

 • De gratis SEO scan kijkt hoe jouw website het doet in zoekmachines zoals Google.
 • Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor je altijd de juiste meetbare resultaten kunt verwachten.
 • Naast heldere resultaten geven we je duidelijke tips en adviezen.
 • Met de resultaten, tips en adviezen uit de SEO scanner kun je jouw website van top tot teen SEO-optimaliseren.
 • Door goede SEO-optimalisatie van jouw website, gaat Google jou beoordelen als betrouwbaar en hierdoor krijg je een hogere ranking in de zoekresultaten.
 • Door veel en langdurig gebruik te maken van SEO, hoef je minder in zoekmachine adverteren te investeren.

Waar kijkt de gratis SEO scan naar?

Tijdens de gratis SEO scan doorlopen wij jouw website op elementen die voor de SEO-optimalisatie heel belangrijk zijn. Dit betreft onder andere de volgende elementen:

 • Laadsnelheid
 • Linkbuilding
 • Keywords
 • URL’s
 • Dode links en 404-errors
 • Interne en externe links
 • Kopjes en tussenkopjes
 • Afbeeldingen
 • Structuur van de website
 • Page Ranks

Techniek, content en autoriteit

De elementen zijn onder te verdelen in drie belangrijke pijlers in de zoekmachine-optimalisatie, namelijk Techniek, Content en Autoriteit. Techniek is de bouw van de website. Hieronder vallen bijvoorbeeld de laadsnelheid, URL’s, links en structuur. Content is alles wat met de opvulling van de website te maken heeft. Denk aan afbeeldingen, kopjes en tussenkopjes en keywords. Als laatste kijkt Autoriteit naar off-page SEO, oftewel SEO die je vergaart en dus niet zelf in de hand hebt. Denk hierbij aan linkbuilding en Page Ranks.

Een gratis SEO-scan voor jouw website? Vraag een gratis SEO scan aan.

De beet van BytEffekt

Bij BytEffekt sturen wij niet op clicks, maar op conversies. Hiermee halen wij maximaal effect uit jouw zoekmachinemarketing. En met succes! Op bestaande accounts halen wij gemiddeld 20% meer conversies met 30% lagere kosten. Hier zijn we trots op. Van het opzetten van de campagne en het schrijven van advertentieteksten tot het monitoren en analyseren van de resultaten. Wij zetten onze tanden graag in SEO en SEA van jouw website!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw online marketing campagne.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%