Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Jouw website hoger in de resultaten van de zoekmachines? Verbeter je SEO. 

Investeer je in SEO, dan verbeter je je vindbaarheid van jouw website in Google. Een hogere positie in Google leidt tot meer clicks naar je website. Je hoeft minder te investeren in Google AdWords. Bovendien worden websites die hoger scoren betrouwbaarder gevonden.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie. Het is het optimaliseren van een website met als doel deze hoger te laten ranken in zoekmachines als Google en Bing.

SEO is meer dan een simpel trucje of standaard riedel. Bij BytEffekt kijken we naar tal van factoren zoals techniek, content, gebruiksvriendelijkheid en linkbuilding. We kijken naar websitestructuur, mobielvriendelijkheid, het juiste gebruik van keywords en talloze andere elementen die jouw plaats in de Google-ranking beïnvloeden.

Benieuwd hoe zoekmachinevriendelijk jouw website scoort? Vind het uit via onze gratis SEO scan.

Zoekmachinemarketing

Wist je dat maar liefst 80% van alle internetgebruikers zoekmachines inzet om een product, dienst of website te vinden? Slechts een klein deel van deze zoekmachinegebruikers kijkt verder dan de eerste 10 zoekresultaten. Kortom, je website optimaliseren voor zoekmachines als Google en Bing loont.

De beet van BytEffekt

Bij BytEffekt sturen wij niet op clicks, maar op conversies. Hiermee halen wij maximaal effect uit jouw zoekmachine marketing. En met succes! Op bestaande accounts halen wij gemiddeld 20% meer conversies met 30% lagere kosten. Hier zijn we trots op. Van het opzetten van de campagne en het schrijven van advertentieteksten tot het monitoren en analyseren van de resultaten. Wij zetten onze tanden graag in SEO en SEA van jouw website!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw online marketingcampagne.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%
Ford Sutherland
Ford Sutherland
Stijging organische traffic met 59%