Gratis SEA scan

Bereik miljoenen mensen met jouw campagne

Het zal geen verrassing zijn dat er veel internetgebruikers een zoekmachine gebruiken om informatie te vinden. Maar wist je dat dit percentage op maar liefst 80% ligt? Dat zijn miljoenen mensen, en jij kunt ervoor zorgen dat een groot deel van die mensen jouw Google Ads-campagne zien. Maar dan is het wel belangrijk dat jouw campagne een goede indruk achterlaat en de internetgebruikers triggert om erop te klikken. Daar hebben wij iets op bedacht: de gratis SEA scan die laat zien hoe jouw Google Ads-campagne ervoor staat.

een daling van 13% van de bounce rate

Wil je een gratis SEO-scan?

De voordelen van een SEA scan bij BytEffekt

We hebben jarenlange SEA-ervaring en weten dus precies wat we doen. Wel zo fijn voor jou, want zo hoef jij je nergens zorgen meer over te maken. Naast onze ervaring heeft een gratis SEA scan bij BytEffekt natuurlijk nog veel meer voordelen.

Gratis

Een van onze Google Ads-experts voert helemaal gratis een SEA scan voor je uit.

Kwaliteit

De SEA-expert doorloopt jouw advertenties op kwaliteit en relevantie.

Tips en adviezen

Aan de hand van de resultaten geven we je concrete tips en adviezen en laten je zien waar eventuele verbeterkansen liggen.

IJzersterke campagnes

Wil je het verbeteren van jouw Google Ads-campagnes uitbesteden? Wij creëren ijzersterke campagnes en richten jouw Google Ads-account helemaal in. Zo weet je zeker dat je maximaal succes behaalt.

Up-to-date

Online marketing en SEA verandert continu, daarom vinden we het niet meer dan logisch dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Waar kijkt de gratis SEA scan naar?

Jouw Google Adwords-campagne doorlopen wij onder andere op de volgende elementen:

  • De kwaliteit van de advertenties;
  • De relevantie van de advertenties;
  • Of alle accountinstellingen goed staan;
  • Of de ingekochte keywords goed bij jouw campagne passen;
  • De structuur van de campagne;
  • Of al jouw landingspagina’s goed in elkaar zitten.

 

De voordelen van zoekmachine adverteren

Er is eigenlijk geen reden te bedenken waarom je zoekmachine adverteren niet wilt inzetten. Het de snelste en makkelijkste manier om bovenaan de zoekresultaten van Google te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je een dagbudget en einddatum instellen en je advertenties richten op locaties, tijden of apparaten.

Nog een voordeel is dat je alleen betaalt per click, maar wel altijd zichtbaar bent. Dit komt omdat je advertentie bovenaan staat. Je bent dus zichtbaar bij iedereen, terwijl je alleen betaalt als mensen op je klikken. Wordt er weinig op jouw advertentie geklikt? Dan is het eenvoudig om de resultaten en prestaties te analyseren. Aan de hand van deze inzichten kun je jouw advertentie(s) aanpassen en verbeteren.

Al deze voordelen dragen eraan bij dat jij binnen de kortste keren flink wat bekendheid krijgt. En dat is fijn, want bekendheid betekent ook meer conversies en dus meer omzet. Begin daarom met een gratis SEA scan, zodat je precies weet waar je moet beginnen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je geheel vrijblijvend een gratis SEA scan van jouw Google Ads campagne? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!