Zoekmachine-adverteren (SEA)

Maximaal resultaat met conversies en relevant verkeer door zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren zorg je ervoor dat je bovenaan aanwezig bent in de zoekresultaten. Samen zetten we een doordachte SEA-strategie uit, bepalen we de juiste zoekwoorden, creëren we ijzersterke advertenties die jouw doelgroep laat klikken en richten we landingspagina’s zo in dat bezoekers tot aankoop overgaan. Hoe staat jouw Google AdWords-campagne ervoor?  Vind het uit via onze gratis SEA scan.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel Google Adwords. Door slim zoekwoorden in te kopen, verschijnt jouw advertentie boven de organische zoekresultaten in Google wanneer op deze zoekwoorden wordt gezocht. Een goede manier om je merkbekendheid te vergroten en bezoekers naar je website te trekken. Oók wanneer je website via SEA nog onvoldoende vindbaar is. Bij SEA betaal je per click, niet per vertoning van je advertentie.

Zoekmachinemarketing

Wist je dat maar liefst 80% van alle internetgebruikers zoekmachines inzet om een product, dienst of website te vinden? Slechts een klein deel van deze zoekmachinegebruikers kijkt verder dan de eerste 10 zoekresultaten. Kortom, je website optimaliseren voor zoekmachines als Google en Bing loont.

De beet van BytEffekt

Bij BytEffekt sturen wij niet op clicks, maar op conversies. Hiermee halen wij maximaal effect uit jouw zoekmachine marketing. En met succes! Op bestaande accounts halen wij gemiddeld 20% meer conversies met 30% lagere kosten. Hier zijn we trots op. Van het opzetten van de campagne en het schrijven van advertentieteksten tot het monitoren en analyseren van de resultaten. Wij zetten onze tanden graag in SEO en SEA van jouw website!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw online marketingcampagne.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%