Videomarketing

Videomarketing

Videomarketing is een slimme manier om je conversieratio’s omhoog te krikken. De statistieken liegen er namelijk niet om. Social video wordt 1200% meer gedeeld dan tekst en afbeeldingen samen. Online shoppers kopen een product eerder wanneer ze een video over het product hebben gezien.    

De enorme hoeveelheid online videocontent maakt het wel steeds moeilijker om jouw doelgroep te bereiken. Want hoe steek je je hoofd boven het maaiveld uit? Hoe val je op tussen al het videogeweld? Precies daar komt BytEffekt om de hoek kijken.

Videomarketing staat voor het promoten van een merk of product door gebruik te maken van video. Videocontent is laagdrempelig en gemakkelijk te delen. Met een video breng je emoties beter over en houd je de aandacht van de kijker langer vast. Bovendien is videocontent ook nog eens goed voor je online vindbaarheid. Dit maakt videomarketing een effectieve marketingtool. Tegenwoordig zijn video’s geoptimaliseerd voor elk device, van mobiel en tablet tot laptop en pc.

De beet van BytEffekt

Wij helpen je aan een slimme videomarketingstrategie, creëren video waar jouw doelgroep niet omheen kan, plaatsen het op de juiste media en monitoren het effect. Videomarketing treft doel wanneer het doordacht wordt ingezet. Daarom kijken we naar je doelgroep en maken we videocontent die past bij jouw doelen. Welke lengte is het meest effectief, waar plaatsen we het en hoe interpreteren we de gebruikersstatistieken? Wij weten raad met videomarketing en gaan ermee aan de slag. Zo helpen wij je niet alleen om de grote kans die video heet te grijpen, maar maken wij jouw videomarketing tot een succes.

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw videomarketing.
Benieuwd wat we kunnen doen om jouw videomarketing naar een hoger plan te tillen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%