Webcare

De kracht van webcare? Potentiƫle fans aan je merk verbinden, je imago een boost geven, interactie opzoeken en een relatie met je doelgroep opbouwen. Weet je zelf niet hoe je moet beginnen of wil je jouw webcare uitbesteden? Daar zijn wij goed in. BytEffekt helpt je aan een webcare tool en managet je berichten en interactie. Ook kunnen wij je content creƫren en social media managen. Hiermee boeken we resultaat. Meer traffic. Meer interactie. Meer succes.

Wat is webcare?

Als je aan webcare denkt, denk je vaak aan vragen of problemen die beantwoord worden op social media. Voorbeelden van webcare zijn de vaak negatieve berichten bij PostNL of de gevatte antwoorden van KLM. Toch is het niet alleen het juist managen van vragen, commentaar of feedback, het is ook bouwen aan een online community. Door middel van betrokkenheid (engagement) ga je het gesprek aan met de doelgroep. De doelgroep zal zich aangesproken voelen en dit zorgt voor ambassadeurs van je merk. Hier kan je vele voordelen uithalen, zoals mond-tot-mond reclame, een positief imago en een doelgroep die trouw is aan je merk. BytEffekt kan je helpen bij de volgende webcare vormen:

  • Open
  • Gesloten
  • Reactief
  • Proactief

Positief gevoel door webcare

Social media staat gelijk aan interactie. Het is daarom belangrijk dat de webcare medewerkers goed omgaan met zowel positieve als negatieve reacties. Want de manier waarop je reageert op een klacht of op kritiek, bepaalt of een negatief gevoel omslaat in een positieve ervaring of toch een negatieve recensie wordt. De webcare specialisten van BytEffekt zien elke reactie als kans om een positief gevoel aan je merk te koppelen. Wij adviseren je over hoe je webcare zelf oppakt of organiseren je volledige conversatiemanagement binnen een webcare tool. Het resultaat? Een positieve merkbeleving, meer traffic en meer verkoop. En jij hebt je handen vrij om je op je core business te focussen.

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw social media marketing.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%