Contentmanagement

Contentmanagement effectief inzetten

Je hebt een eigen onderneming. Dan wil je natuurlijk content creëren die krachtig is en jou meer bekendheid oplevert. Dit kan door het inzetten van contentmanagement. Bij ons ben je verzekerd van goed georganiseerde content stromen, een goed contentmanagementsysteem (CMS), sterke teksten, mooie afbeeldingen, strategische video’s, samenhang van content én de juiste inzet van kanalen. BytEffekt kan je helpen met het opzetten van je contentmanagement.

Wat is contentmanagement?

Dit is een breedbegrip. Contentmanagement is de creatie, publicatie en het beheer van goede content. Op je social media kanalen, website, webshop of blog. Denk aan een goede social media strategie waardoor afbeeldingen, tekst en video’s feilloos op elkaar aansluiten. Of een website laten maken door een van onze webdevelopers en hem vullen door onze content specialisten. Goede content levert jou bij BytEffekt online zekerheid en bewijsbaar succes op, zodat niemand meer om jouw onderneming heen kan.

3 Content management tips

Contentmanagement is belangrijk voor goede content. Daarom noemen we hieronder enkele basistips die belangrijk zijn om na te leven.

  • Zorg voor een goede content strategie. Hierdoor zorg je voor samenhang en herkenbaarheid van je content op verschillende kanalen.
  • Weet je zelf niet voldoende over hoe je content moet managen? Besteed het dan uit! Dit is namelijk een vak apart en kost veel werk. Hierdoor kun jij doen waar je goed in bent, terwijl de content voor je wordt geregeld.
  • Zorg ervoor dat je website goed in elkaar zit en vaak wordt geüpdatet. Als je website verandert, is de kans groot dat het contentmanagementsysteem van je website ook moet veranderen. Heb je hier zelf geen kaas van gegeten, dan is het handig om dit aan content managers over te laten

BytEffekt helpt met jouw contentmanagement

BytEffekt heeft in-house een team van content specialisten. Zij kunnen het volgende voor je betekenen als jij je contentmanagement deels of volledig aan ons uitbesteedt:

• Beheren van een website in een contentmanagementsysteem;
• Social media strategie en beheer;
• Het opzetten van social media campagnes en zoekmachine advertenties;
• Webcarebeheer;
• Digitale content creatie;
• Het opzetten en beheren van een e-mailmarketingkanaal;
• Het opzetten en coördineren van een videomarketingstrategie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van contentmanagement? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw social media marketing.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%