Advertising

Social Media-advertising

Social advertising is het gericht adverteren op social media kanalen. De kracht van adverteren op social media zit ‘m in het feit dat de doelgroep online zeer gericht kan worden benaderd. Bij social advertising segmenteer je namelijk op basis van persoonlijke eigenschappen, zoals interesses, leeftijd, hobby’s of sport. Alles behalve met hagel schieten dus, en dat maakt social advertising doeltreffend. De social media-experts van BytEffekt weten hoe je het meest haalt uit een social advertising-campagne. Wij zorgen voor die klik.

Targeting op basis van profielen

De targeting mogelijkheden op de social media platformen zijn eindeloos. Van organische spreiding van content om volgers en fans te krijgen naar social advertising om bereik en awareness te genereren. Naar advertising die meer en meer gebaseerd is op profielinformatie en daadwerkelijk gedrag, voor ieder moment van de customer journey.

Voorbeelden van social advertising targeting:

Locatie Taal Interesses
Leeftijd Relatie Remarketing
Geslacht Opleiding Database bestanden,
bijvoorbeeld een mailinglijst

 

Platforms waar wij op targeten zijn:
  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube

De beet van BytEffekt

Onze social media en content experts helpen je op weg of nemen je volledige social media marketing en strategie uit handen. We beginnen bij de basis. Wie wil je bereiken en wat is je doel? Op basis daarvan ontwikkelen we een doortimmerde social media-marketing en contentstrategie. Voor ons staat jouw merk centraal. Wat is je boodschap, welke kanalen – en welke tone-of-voice passen bij je? Hoe kunnen we dit gebruiken om je verkoopcijfers te boosten? We brainstormen over content en werken de ideeën uit in een praktische social media-contentkalender. Een contentkalender geeft overzicht en zorgt voor een constante contentstroom. We nemen het volledige traject uit handen, van content creatie en contentmanagement tot monitoring en webcare. Advies over het contentbeheer van jouw website, of de ontwikkeling en uitrol van een multichannel-campagne? BytEffekt zorgt voor social media-marketing met effect.

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw social media marketing.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%