Social media marketing

Succes krijgen door social media marketing

De kracht van social media marketing? Potentiële fans aan je merk verbinden. Je doelgroep bij je betrekken, interactie opzoeken en een relatie opbouwen. Het creëren van betrokken fans vraagt om een doordachte aanpak. Want hoe zet je een goed verhaal in, op het juiste moment, via een passend kanaal? Daar zijn wij goed in. BytEffekt helpt je aan een social media strategie, creëert en managet je content, social media advertenties en webcare. En daarmee boeken we resultaat. Meer traffic. Meer verkoop.

Doe nu de gratis SOCIAL MEDIA SCAN!

Is jouw SOCIAL MEDIA aan betere resultaten toe? Doe de gratis social media scan!
Laat jouw Facebook account nu GRATIS analyseren door ons en kom er op een eenvoudige manier achter waar jouw social media account geoptimaliseerd kan worden.

Wat kun je bereiken met social media marketing? 

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zowel jong tot oud zit wel op een of meerdere social media kanalen.Het is een goede manier om je doelgroep te bereiken en met (potentiële) klanten in gesprek te gaan. Dit kan leiden tot:

  •        Een betere relatie met je klanten;
  •        Meer klanttevredenheid;
  •        Meer interactie;
  •        Betere betrokkenheid;
  •        Meer verkoop;

Wat is social media marketing?

Social media marketing is een interactieve vorm van marketing. Het gaat om het aangaan van interactie en heeft als doel om marketing (communicatie) doelstellingen waar te maken. Maar dit vraagt wel om een doordachte aanpak. Want hoe zet je een goed verhaal in, op het juiste moment, via een passend kanaal? Dit kan lastig en tijdrovend zijn.

BytEffekt is een full-service online marketing bureau en kan jou helpen met al jouw content marketing en social media marketing vragen.

BytEffekt helpt jou met social media marketing

De social media specialisten en content experts van BytEffekt helpen je op weg of nemen je volledige social media marketing uit handen. Wij kunnen jou helpen met het volgende:

Dit alles levert je concrete meetbare resultaten op: meer traffic, meer verkoop én meer succes.

Hoe boekt BytEffekt resultaten met social media marketing?

We beginnen bij de basis. Wie wil je bereiken en wat is je doel? Van daaruit ontwikkelen we een doordachte social media marketing- en contentstrategie. Voor ons staat jouw merk centraal.

Daarna brainstormen we over content. Wat is je boodschap en welke kanalen en welke tone of voice passen bij je? Hoe kunnen we dit gebruiken om je verkoopcijfers te boosten?

Vervolgens werken we de ideeën uit in daadwerkelijke content. De content geven we weer in een praktische social media content kalender. Een content kalender geeft overzicht en zorgt voor een constante content stroom.

De beet van BytEffekt

Onze social media- en content-experts helpen je op weg of nemen je volledige social media-marketing en strategie uit handen. We beginnen bij de basis. Wie wil je bereiken en wat is je doel? Op basis daarvan ontwikkelen we een doortimmerde social mediamarketing- en contentstrategie. Voor ons staat jouw merk centraal. Wat is je boodschap en welke kanalen en welke tone-of-voice passen bij je? Hoe kunnen we dit gebruiken om je verkoopcijfers te boosten? We brainstormen over content en werken de ideeën uit in een praktische social media contentkalender. Een contentkalender geeft overzicht en zorgt voor een constante contentstroom. We nemen het volledige traject uit handen, van content creatie en contentmanagement tot monitoring en webcare. Advies over het contentbeheer van jouw website, of de ontwikkeling en uitrol van een multichannelcampagne? BytEffekt zorgt voor social media-marketing met effect. 

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw social media marketing.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%