Retargeting

Slechts 2% van jouw websitebezoekers wordt klant. De overige 98% klikt weg zonder een aankoop te doen of contact te zoeken. Retargeting is een slimme manier om wegklikkers te verleiden tot een herhaalbezoek aan jouw website. Met een retargetingcampagne toon je advertenties aan jouw websitebezoekers terwijl zij andere websites bezoeken. Je merk blijft zichtbaar en letterlijk in beeld. En dat leidt tot interessante doorklik- en conversieratio’s. Met een slimme inzet vormt retargeting voor verloren websitebezoekers de trigger om naar jouw website terug te keren.

Dynamische retargeting

Dynamische retargeting toont advertenties van producten en services die jouw websitebezoeker heeft bekeken. De advertentieboodschap wordt dus aangepast op basis van de persoonlijke interesse van jouw doelgroep. Met dynamische retargeting bereik je een doelgroep met maximale relevantie. De bezoeker van jouw website heeft immers zelf belangstelling getoond voor een product of dienst. Door dit product of deze dienst nogmaals in een dynamische retargeting advertentie te tonen haal je bezoekers terug naar jouw website. Hier kunnen ze het aankoopproces dat ze zijn gestart alsnog voltooien. Je dynamische retargetingcampagne is geheel naar wens aanpasbaar. Je bepaalt zelf hoe vaak een advertentie wordt getoond. 

Over BytEffekt

Je tanden zetten in digital advertising? BytEffekt begeleidt je van A tot Z. Wij gaan verder dan het plaatsen van jouw banner. Van strategie tot doelgroepbepaling, van creatie tot plaatsing, van monitoring tot testen. Wij hebben de expertise in huis om jouw digital advertising campagne succesvol te maken. Bij BytEffekt zetten we elke digital advertising-euro doordacht in met een slimme strategie. We denken actief met je mee en geven je een eerlijk advies. Wat is je doel: merkbekendheid of conversie? In welke fase van het verkoopproces wil je jouw doelgroep bereiken? Op basis van een vooraf vastgesteld budget ontwikkelen wij een digital advertisingcampagne die bij je past. We creëren doeltreffende banners voor je, kopen bannerruimte in, monitoren en beheren je campagne. Via een inlog kun je de voortgang van jouw campagne te allen tijde bekijken. We bijten ons vast in jouw digital advertising campagne. Is aanpassing van je campagne nodig? Dan doen we dat. Zo blijft optimale effectiviteit gegarandeerd.