Display advertising

Weinig websitebezoekers? Niet meer met display advertising!

Daar zit je dan met je steengoede website. Helaas laat het aantal bezoekers te wensen over. We snappen dat dit erg frustrerend kan zijn. Gelukkig weet BytEffekt precies hoe ze jouw naamsbekendheid vergroot en hoe je meer verkoop uit je website of webshop haalt. Dit doen we met behulp van display advertising, oftewel online adverteren met banners. En geloof ons: dat werkt als een tierelier!

Waar is display advertising goed voor?

Display advertising is heel handig om meer merkbekendheid of conversies te krijgen. Ook is de keuze in mogelijkheden reuze. Daarom denken wij actief met je mee over hoe jij jouw doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap kan bereiken.

Ford Sutherland display advertentie mock-up

BytEffekt helpt je met: 

Strategie

Wij bedenken een goed doordachte strategie, want zonder strategie is display advertising zinloos.

Content creatie

We creëren goede en prikkelende content, zodat jouw bezoekers getriggerd worden om door te klikken.

Advertenties

We kopen advertentieruimte in het Google Display Netwerk, zodat we de advertentiebanners gericht kunnen inzetten voor specifieke doelgroepen en kunnen plaatsen op veel netwerken.

Bereik

Door middel van display advertising proberen we voor jou een zo hoog en effectief mogelijk bereik te verkrijgen.

Doelgericht handelen

We zorgen dat jouw display advertising campagne blijft aansluiten bij jouw doelen en wensen.

Hoe zet je display advertising in?

Display advertising kun je breed inzetten: om online zichtbaar te zijn, nieuwe bezoekers te prikkelen of om bestaande websitebezoekers nogmaals te benaderen met jouw diensten of producten. Dit kan op verschillende manieren, zoals met retargeting. Met retargeting laat je banners zien nadat een websitebezoeker jouw website heeft bezocht en verlaten – en dat is een schrikbarende 98%. Het doel is om deze websitebezoekers terug te laten keren naar jouw website, zodat ze alsnog hun handeling (zoals een aankoop) kunnen afmaken. Door deze advertenties blijft je merk zichtbaar en letterlijk in beeld. En dat leidt tot interessante doorklik- en conversieratio’s.

Ook dynamische retargeting is een manier: het tonen van advertenties van jouw producten en services die jouw websitebezoeker heeft bekeken. Met dynamische retargeting haal je bezoekers terug naar jouw website. Je bereikt dus een doelgroep die zelf al belangstelling heeft getoond voor jouw product of dienst. Dit maakt de kans op slagen erg groot.

Als laatste is er Digital Out of Home, een offline manier om jouw doelgroep te bereiken – namelijk door effectieve buitenreclame. En met effectief bedoelen we écht effectief. Verspreid over Nederland staan digitale beeldschermen, en je raadt het al – daar kan jouw merk op getoond worden. Het beeldschermnetwerk breidt zich razendsnel uit en beslaat nu al vrijwel elk station, vliegveld en vele snelwegen. Dus waar of wanneer je Digital Out of Home wilt inzetten is helemaal aan jou!

Benieuwd wat we je kunnen bieden?
Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij jouw display advertising gaan verzorgen? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!