Display advertising

Display Advertising

Je hebt een steengoede website, maar het aantal bezoekers laat te wensen over? Je wilt jouw merkbekendheid vergroten? Meer terugkerende klanten op je website? Online zichtbaar zijn bij je doelgroep? Wij laten jouw doelgroep happen met behulp van display advertising.

Display advertising is veelzijdig inzetbaar: om nieuwe bezoekers te prikkelen, maar ook om bestaande websitebezoekers nogmaals te benaderen via retargeting of dynamische retargeting. Online via relevante websites, of offline via digitale schermen met digital out of home. Profileer jouw merk of product breed in een open ad exchange of specifiek op een premium website. Snel en effectief, en met een slimme strategie.

Waar is Display advertising geschikt voor?

Display advertising is online adverteren met beeldadvertenties: zeer geschikt voor het creëren van merkbekendheid of het realiseren van conversies. Met display advertising bereik je jouw doelgroep via een scala aan netwerken. De mogelijkheden zijn legio. Bij BytEffekt denken wij actief mee. Hoe bereik je jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap? Wij bedenken een goed doordachte strategie, creëren content, kopen advertentieruimte in en zorgen dat jouw display advertising campagne blijft aansluiten bij jouw doel.

Digital Out Of Home

Waarom je digital advertising beperken tot online? Met digital out of home bereik je jouw doelgroep met effectieve buitenreclame. Verspreid over Nederland vind je digitale beeldschermen waarop je jouw merk kunt tonen. Het beeldschermnetwerk breidt zich rap uit en beslaat nu al vrijwel elk station en vliegveld en vele snelwegen. Digital out of home is flexibel en kan zeer gericht worden ingezet: locatie, tijdstip, aansluitend op actualiteiten. BytEffekt helpt je bij de inkoop van advertentieruimte, de creatie van doeltreffende advertenties en het beheer van de campagne. Onze jarenlange ervaring zorgt dat je digital out of home-campagne optimaal rendement behaalt.

Retargeting

Slechts 2% van jouw websitebezoekers wordt klant. De overige 98% klikt weg zonder een aankoop te doen of contact te zoeken. Retargeting is een slimme manier om wegklikkers te verleiden tot een herhaalbezoek aan jouw website. Met een retargetingcampagne toon je advertenties aan jouw websitebezoekers terwijl zij andere websites bezoeken. Je merk blijft zichtbaar en letterlijk in beeld. En dat leidt tot interessante doorklik- en conversieratio’s. Met een slimme inzet vormt retargeting voor verloren websitebezoekers de trigger om naar jouw website terug te keren.

Dynamische retargeting

Dynamische retargeting toont advertenties van producten en services die jouw websitebezoeker heeft bekeken. De advertentieboodschap wordt dus aangepast op basis van de persoonlijke interesse van jouw doelgroep. Met dynamische retargeting bereik je een doelgroep met maximale relevantie. De bezoeker van jouw website heeft immers zelf belangstelling getoond voor een product of dienst. Door dit product of deze dienst nogmaals in een dynamische retargeting advertentie te tonen haal je bezoekers terug naar jouw website. Hier kunnen ze het aankoopproces dat ze zijn gestart alsnog voltooien. Je dynamische retargetingcampagne is geheel naar wens aanpasbaar. Je bepaalt zelf hoe vaak een advertentie wordt getoond.

De beet van BytEffekt

Je tanden zetten in digital advertising? BytEffekt begeleidt je van A tot Z. Wij gaan verder dan het plaatsen van jouw banner. Van strategie tot doelgroepbepaling, van creatie tot plaatsing, van monitoring tot testen. Wij hebben de expertise in huis om jouw digital advertising-campagne succesvol te maken. Bij BytEffekt zetten we elke digital advertising-euro doordacht in met een slimme strategie. We denken actief met je mee en geven je een eerlijk advies. Wat is je doel: merkbekendheid of conversie? In welke fase van het verkoopproces wil je jouw doelgroep bereiken? Op basis van een vooraf vastgesteld budget ontwikkelen wij een digital advertising-campagne die bij je past. We creëren doeltreffende banners voor je, kopen bannerruimte in, monitoren en beheren je campagne. Via een inlog kun je de voortgang van jouw campagne te allen tijde bekijken. We bijten ons vast in jouw digital advertising campagne. Is aanpassing van je campagne nodig? Dan doen we dat. Zo blijft optimale effectiviteit gegarandeerd.

Met BytEffekt heb je altijd beet in de online vijver. Wij zetten onze
tanden graag in jouw digital advertising-campagne.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%