Digital advertising

Digital Advertising

Je hebt een steengoede website, maar het aantal bezoekers laat te wensen over? Wil je jouw merkbekendheid vergroten? Meer terugkerende klanten op je website? Online zichtbaar zijn bij je doelgroep? Wij laten jouw doelgroep happen met behulp van digital advertising.

Digital advertising is een verzamelnaam voor alle vormen van online adverteren, waarbij advertenties worden aangeboden aan een specifieke doelgroep. Online banners, retargeting, digital out of home. Het hoort er allemaal bij. Bij digital advertising staat het gericht bereiken van de juiste personen op het juiste moment centraal. Met een boodschap die past bij de stap in de customer journey.

Digital advertising is veelzijdig inzetbaar: om nieuwe bezoekers te prikkelen, maar ook om bestaande websitebezoekers nogmaals te benaderen via retargeting of dynamische retargeting. Online via relevante websites of offline via digitale schermen met digital out of home. Profileer jouw merk of product breed in een open ad exchange of specifiek op een premium website. Snel en effectief, en met een slimme strategie.

De beet van BytEffekt

Je tanden zetten in digital advertising? BytEffekt begeleidt je van A tot Z. Wij gaan verder dan het plaatsen van jouw banner. Van strategie tot doelgroepbepaling, van creatie tot plaatsing, van monitoring tot testen. Wij hebben de expertise in huis om jouw digital advertising campagne succesvol te maken. Bij BytEffekt zetten we elke digital advertising-euro doordacht in met een slimme strategie. We denken actief met je mee en geven je een eerlijk advies. Wat is je doel: merkbekendheid of conversie? In welke fase van het verkoopproces wil je jouw doelgroep bereiken? Op basis van een vooraf vastgesteld budget ontwikkelen wij een digital advertising-campagne die bij je past. We creƫren doeltreffende banners voor je, kopen bannerruimte in, monitoren en beheren je campagne. Via een inlog kun je de voortgang van jouw campagne te allen tijde bekijken. We bijten ons vast in jouw digital advertising-campagne. Is aanpassing van je campagne nodig? Dan doen we dat. Zo blijft optimale effectiviteit gegarandeerd.

Met BytEffekt heb je altijd beet in de online vijver. Wij zetten onze
tanden graag in jouw digital advertising campagne.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%