Online marketing

Online marketing is en blijft booming business. Het is de verzamelnaam voor alle online middelen die bijdragen aan jouw online succes. Zonder online marketing heb je als bedrijf geen kans om te groeien. Wil jij net beginnen met online marketing óf wil je het beter inzetten? Of het nu gaat om zoekmachinemarketing, social media marketing of contentmanagement: BytEffekt is een online marketing bureau dat zorgt voor grip op jouw online marketingactiviteiten.

6 redenen om te investeren in online marketing

Eén ding staat vast: door online marketing groeit je bedrijf. Maar dat is niet de enige reden waarom je het zou moeten inzetten. Waarom dan nog meer? Hieronder alle redenen op een rijtje:

  • Zodat jouw bedrijf (meer) bekendheid krijgt;
  • Om jouw online inspanningen en investeringen meetbaar te maken;
  • Om met de juiste content mensen te raken;
  • Om meer bezoekers naar je website te genereren;
  • Om je (online) verkoop een boost te geven;
  • Zodat jouw onderneming online een groot succes wordt.

BytEffekt biedt verschillende onderdelen van online marketing aan. Samen kiezen we het online middel en kanaal dat past bij jouw organisatie en zetten het in op een manier die jouw merk online in beeld brengt bij je doelgroep. Onze online marketing specialisten helpen je aan leads én aan conversies, met als meetbaar resultaat: online succes.

Wat doen wij allemaal op het gebied van online marketing? Hieronder alles op een rij:

Zoekmachine marketing

Wil jij hoger komen in de zoekresultaten in Google? Meer bekendheid krijgen? Meer clicks naar je website of webshop? Meer verkopen? Dan is zoekmachine marketing de manier om dat voor elkaar te krijgen! Zoekmachine marketing bestaat uit zoekmachine-optimalisatie en zoekmachine-adverteren. Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig SEO-geoptimaliseerd is. Hierdoor kom je hoger in zoekmachines te staan, waardoor de kans groter wordt dat bezoekers op jouw website terecht komen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat jouw website bovenaan de organische zoekresultaten komt, waardoor je direct zichtbaar bent bij jouw doelgroep. En dat wil je!

Social media marketing

Ook social media behoort tot de online marketing familie. Vooral in de laatste jaren is social media niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Jong tot oud – iedereen heeft wel een account op een social medium. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden in social media marketing ook steeds breder geworden. Zo kun je al volop gericht je doelgroep benaderen met adverteren. Selecteer je doelgroep bijvoorbeeld op interesses en verschillende demografische kenmerken.

Met webcare (ook wel bekend als klantenservice) kun je binnenkomende berichten monitoren en bijhouden wat er over je bedrijf of merk gezegd wordt. Door goede community management in te zetten kun je hier positief op inspelen, wat zorgt voor een positief imago. Het voordeel is dat je met social media marketing je doelgroep gericht kunt bereiken op basis van demografische kenmerken of interesses en je imago een flinke boost kunt geven.

En nog meer…

Heb jij het gevoel alsof je met hagel aan het schieten bent als het om je doelgroep gaat? Wij helpen je! Naast zoekmachine marketing en social media marketing kunnen we je ook helpen met onder andere e-mailmarketing, contentmanagement en display advertising. Benieuwd wat BytEffekt nog meer voor jou kan betekenen?

Met BytEffekt heb je altijd beet in de online vijver. Wij zetten
onze tanden graag in jouw online marketing.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%