Online marketing Leeuwarden

Online marketing in Leeuwarden

Op zoek naar een online marketing bureau in Leeuwarden? Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een bedrijf rondom Leeuwarden dat jou kan helpen om online marketing voor jouw bedrijf in te richten. Of misschien wil je wel doorgroeien en heb je net dat extra steuntje op het gebied van online marketing nodig. Klinkt één van de situaties je bekend? Dan ben je bij BytEffekt aan het juiste adres!

Internet marketing tot een succes maken?

Zit je met een marketingvraagstuk of heb je een specifieke wens die je graag in vervulling ziet gaan? Dan helpen wij je. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van online marketing? We leggen het je graag uit.

Wij zorgen voor al jouw online marketing in Leeuwarden

Wil je graag jouw bedrijf online tot een groot succes maken in Leeuwarden of omgeving? Dan komen daar verschillende online marketing kanalen bij kijken. Denk aan een website laten maken. Maar met alleen die website word je nog niet gevonden, daar is nog meer voor nodig. Denk aan het inrichten van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA). Dit heeft als gevolg dat jouw website hoger in Google komt te staan, waardoor je meer clicks krijgt. Ben je benieuwd hoe jouw website op dit moment scoort? Vraag bij ons een gratis SEO-scan aan. Wij checken je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes én afbeeldingen.

Maar we kunnen ook jouw doelgroep gericht bereiken door in te zetten op advertenties en engagement in Leeuwarden. Door middel van Google Analytics kunnen we voor jou dit online bereik in kaart brengen. Dat is natuurlijk onmisbaar als ondernemer. Daarnaast is het creëren van een steengoede online strategie voor social media ook erg belangrijk. Met social media bind je klanten aan je merk en bouw je een relatie op.

De voordelen van online marketing

 • Door zoekmachine-optimalisatie (SEO) komt jouw website of webshop hoger in Google te staan. Dit zorgt voor me leads naar je website en meer klanten in Friesland;
 • Door zoekmachine-adverteren (SEA) kun door middel van betaling bovenaan in Google komen. Dus nog voor de organische resultaten.
 • Door een goede online strategie te hebben voor social media, bind je klanten aan je bedrijf en is de kans groter dat ze klant bij je blijven;
 • Online resultaten (ook wel conversie genoemd) zijn veel makkelijker te meten dan offline resultaten. Daarbij komt dat online adverteren goedkoper is dan offline.
 • Leeuwarden is een groeiende stad ook op het gebied van online. Dit is een mooie kans om je bedrijf in de spotlights te zetten.

Over BytEffekt

BytEffekt is een full-service internet marketing bureau in Aldeboarn dat graag jouw communicatie-uitdagingen oplost. Heb jij een lastig of onmogelijk probleem? Dan zetten we daar graag onze bijt in! Hoe lastiger het vraagstuk, hoe harder wij onze tanden erin willen zetten. Onze vasthoudendheid zorgt voor zekerheid, controle en overzicht bij jou – want bewijsbare zekerheid vinden wij het belangrijkste wat we je kunnen bieden. Hoe we zekerheid voor elkaar krijgen? We combineren effectieve online communicatiemiddelen met een goed doordacht communicatieplan. Hier rolt een succesformule uit die jouw online activiteiten effectiever en zichtbaarder dan ooit maken. Wij werken onder andere voor Auto Cammingha Leeuwarden, Ford Sutherland en Okido Horeca- en Projectinrichting. In onze cases vind je concrete voorbeelden van online marketing vraagstukken.

Samen bundelen we krachten

Door de online wereld te combineren met de offline wereld, vervaagt de grens en worden campagnes effectiever. Daarom werken wij nauw samen met Buro Andringa. Waar Buro Andringa zich focust op marketing- en communicatieadvies en design, focussen wij ons op alle online marketing. Samen bundelen wij onze krachten en vormen wij een hechte communicatiefamilie. Dit zorgt ervoor dat wij jou veel kansen kunnen bieden op online én offline gebied.

Waarom BytEffekt?

 • Full-service online marketing bureau in de omgeving van Leeuwarden;
 • Brede expertise in online en offline media;
 • Bewijsbare zekerheid;
 • Online zichtbaarheid;
 • Meer leads naar je website;
 • Betere klantenbinding.

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw social media marketing.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%