Online marketing Leeuwarden

Online marketing in Leeuwarden? BytEffekt helpt je!

Laat ons raden: je bent hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een online marketingbureau in de omgeving van Leeuwarden die jou kan helpen. Een bureau die jou alles uit handen neemt, of jou nét dat extra steuntje in de rug geeft. Hebben we gelijk? Zoek dan niet meer verder, want BytEffekt is precies dat online marketingbureau dat je zoekt.

Meer merkbekendheid en vindbaarheid

Wil je graag jouw bedrijf online tot een groot succes maken? Dan heb je daar flink wat tijd, energie en geld voor nodig. Tenzij je het uitbesteedt natuurlijk, dan hoef je er zelf geen tijd en energie in te steken. Scheelt weer! Jij bepaalt het doel en wij doen de rest, zoals het creëren van verschillende online marketing kanalen.

Heb je nog maar weinig gedaan met online marketing? Begin dan eens met een (nieuwe) website laten maken en met het inrichten van je social media marketing. Dit zijn de eerste stappen naar meer bekendheid en het binden van klanten aan je merk. Wij helpen je graag met die stappen én met het bepalen van een online strategie.

Ben je al bezig met online marketing, maar wil je graag meer vindbaarheid? Dan richten wij graag zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) voor je in. SEO zorgt voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten en SEA zorgt voor een hoge positie in de betaalde zoekresultaten. Het resultaat? Meer kliks en verkeer naar je website of landingspagina.

een CPA (cost per action) van 2,22 euro.

Waarom BytEffekt?

Full-service

Wij zijn een full-service online marketing bureau en kunnen al jouw online marketing oppakken

Brede expertise

We hebben een brede expertise in online marketing

Zekerheid

We gaan voor bewijsbare zekerheid

Zichtbaarheid

We rusten niet totdat jij online zichtbaarheid als resultaat hebt

Leads

We zorgen voor meer leads naar je website

Klantenbinding

We zorgen ervoor dat jij een betere klantenbinding krijgt

Gratis SEO- en SEA-scan

Ben je benieuwd hoe jouw website of adverterenties het op dit moment doen? Vraag bij ons een gratis SEO-scan of SEA-scan aan. Met de SEO-scan checken we je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes én afbeeldingen. De SEA-scan kijkt naar kwaliteit en relevantie van de advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s.

 

 

Bereik gericht je doelgroep met social advertising

Maar we kunnen ook jouw doelgroep gericht bereiken door in te zetten op social advertising. Deze vorm van online marketing is krachtig en doeltreffend, wat het zeker de moeite waard maakt. We adverteren met video, afbeelding, tekst of een carrousel op een kanaal die bij jou past, waarbij we jouw doelgroep gericht targeten. Niet meer met hagel schieten, maar gegarandeerd succes!

 

Over BytEffekt

BytEffekt is een full-service internet marketing bureau in Akkrum dat graag jouw communicatie-uitdagingen oplost. Heb jij een lastig of onmogelijk probleem? Dan zetten we daar graag onze tanden in! Onze vasthoudendheid zorgt voor zekerheid, controle en overzicht. We combineren effectieve online communicatiemiddelen met een goed doordacht communicatieplan. Hier rolt een succesformule uit die jouw online activiteiten effectiever en zichtbaarder dan ooit maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bel 0566 - 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij jouw online marketing in Leeuwarden gaan verzorgen? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!