Online marketing Friesland

Online marketing nodig in Friesland

Op zoek naar een online marketing bureau in Friesland om je bedrijf te laten groeien? Dan zit je bij BytEffekt helemaal goed! Online marketing is belangrijk om onder andere je klanten aan je te binden en je bereik te vergroten. Maar wij kunnen je met online marketing nog veel meer voordelen bieden.

Hoger komen in Google? Voordelen van online marketing:

Online marketing is een vak apart. Het verandert heel snel, waardoor er veel kennis aan te pas moet komen. Daarom is het logisch dat je wel wat hulp kunt gebruiken op het gebied van online marketing, SEO of SEA. Wil je graag dat jouw bedrijf (door)groeit in Friesland? Of wil je liever hulp met een strategie voor social media of het maken van een website? BytEffekt helpt je om al je wensen op het gebied van online marketing te vervullen. Want online marketing is belangrijk voor jou als Friese ondernemer en het heeft veel voordelen. Maar wat zijn die voordelen?

De voordelen van online marketing Friesland

 • Door zoekmachine-optimalisatie (SEO) komt jouw website of webshop hoger in Google te staan. Hierdoor krijg je meer leads naar je website en meer klanten in Friesland;
 • Door zoekmachine-adverteren (SEA) kun je gericht je doelgroep bereiken, zodat je sneller gevonden wordt;
 • Door een goede online strategie te hebben voor social media marketing, bind je klanten aan je bedrijf en is de kans groter dat ze klant bij je blijven;
 • Online resultaten (ook wel conversie genoemd) zijn veel makkelijker te meten dan offline resultaten. Daarbij komt dat online adverteren goedkoper is dan offline.
 • Online marketing blijft elk jaar groeien en het internet is niet meer weg te denken uit onze gedachte. Hier liggen dus altijd veel kansen voor jou als ondernemer in Friesland.

Online marketing - Google analytics data

Over BytEffekt

BytEffekt is een full-service internet marketing bureau in Aldeboarn dat graag jouw communicatie-uitdagingen oplost. Heb jij een lastig of onmogelijk probleem? Dan zetten we daar graag onze bijt in! Hoe lastiger het vraagstuk, hoe harder wij onze tanden erin willen zetten. Onze vasthoudendheid zorgt voor zekerheid, controle en overzicht bij jou – want bewijsbare zekerheid vinden wij het belangrijkste wat we je kunnen bieden. Hoe we zekerheid voor elkaar krijgen? We combineren effectieve online communicatiemiddelen met een goed doordacht communicatieplan. Hier rolt een succesformule uit die jouw online activiteiten effectiever en zichtbaarder dan ooit maken. Wij werken voor meerdere klanten in Friesland, onder andere voor Auto Cammingha Leeuwarden, Ford Sutherland en Okido Horeca- en Projectinrichting. In onze cases vind je concrete voorbeelden van online marketing vraagstukken.

Waarom BytEffekt?

 • Full-service online marketing bureau;
 • Brede expertise in online en offline media;
 • Bewijsbare zekerheid;
 • Online zichtbaarheid;
 • Meer leads naar je website;
 • Betere klantenbinding.

Met BytEffekt heb je altijd beet. Wij zetten onze
tanden graag in jouw social media marketing.
Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%