Gratis website scan

Laat gratis je website scannen t.w.v. 350,-!

Na maandenlang veel bloed, zweet en teamwork te hebben gegeven, staat onze nieuwe website eindelijk live! Dat is wel een feestje waard. Daarom geven we 5 keer een gratis website scan t.w.v. 350 weg! En dat wil je. Nu vraag je je vast af: ‘waarom?’ Dat gaan we je haarfijn uitleggen.

We scannen je website op verschillende punten

Zonder een goede website ben je nergens. Niet in Google, niet bij je doelgroep en niet bij je klant. Maar wat is ervoor nodig om wél een goede website te hebben? Wij maken een GRATIS website scan voor je om dat inzichtelijk te krijgen.

een daling van 13% van de bounce rate
een CPA (cost per action) van 2,22 euro.

We scannen op de volgende punten:

Design van je website

Denk bijvoorbeeld aan de uitstraling van je website, of je website responsive is, de verschillende buttons op je website en nog veel meer. Een goed design zorgt dat je website aantrekkelijk wordt voor bezoekers en dus potentiële klanten. Daarnaast zorgt het ook voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Techniek

Techniek is best belangrijk voor een website. Oké, verander best maar voor heel erg. Onder techniek verstaan we onder andere de gebruiksvriendelijkheid, de structuur en de mobielvriendelijkheid. Zonder goede techniek heeft je website geen effect. En precies daar komen wij om de hoek kijken. We zorgen ervoor dat de gratis SEO scan je precies die inzichten geeft die je nodig hebt om je website te laten knallen.

Vindbaarheid

Met vindbaarheid wordt ook wel SEO-optimalisatie bedoeld. Hoe hoog sta je in Google en wat moet er veranderd worden om hoger te komen staan? Denk aan het toevoegen van relevante zoekwoorden, afbeeldingen en interessante copy. Hoe interessanter je website en content voor mensen is, hoe hoger Google je in de zoekresultaten zet. Dus twijfel niet en vraag die gratis website scan aan!

Deze klanten gingen je voor:

een stijging van de organische traffic met 59%
Een gebruiksvriendelijker ontwerp
WordPress multiwebsite: gebruiksvriendelijk en efficiënt
een CPA (cost per action) van 2,22 euro.
een daling van 13% van de bounce rate
een stijging van de organische traffic met 59%

Benieuwd naar de prestaties van jouw website? Vraag de gratis website scan hier aan!

Hebben wij je overtuigd en wil je dat wij gratis jouw website gaan scannen? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Bel 0566 – 200 007 of mail naar info@byteffekt.nl en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!