Drone video laten maken

Wil jij een unieke video voor jouw bedrijf? Laat dan een drone video maken! Door het laten maken van een luchtvideo presenteer je jouw evenement of bedrijf met spectaculaire beelden vanuit vogelperspectief.

De drone kan op afstand bediend worden en hiermee kan direct live met de beelden worden meegekeken. Natuurlijk zetten wij deze fraaie techniek graag voor je in om de mooiste beelden te maken en deze vervolgens in een video te verwerken. Of je nu een jaarlijks terugkerend evenement organiseert, bezig bent met een bouwproject of je een beeld van jouw productiehal wilt geven. Met een dronevideo vanaf grote hoogtes krijg je iedere keer weer indrukwekkende beelden.

Ook een drone video laten maken? Wij denken graag met je mee!

Drone video laten maken door BytEffekt

Wij zijn het full-service online marketingbureau waar je terecht kunt voor al je marketing wensen, o.a. websites, SEO, social media en online strategie. Wil je dat wij jouw drone video gaan verzorgen? Of wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met het behalen van maximaal resultaat!

Waarom een drone video laten maken?

Luchtopnames trekken de aandacht en hebben een dynamisch karakter. Je schiet letterlijk vanuit een andere hoek, namelijk vanaf grote hoogtes. Of je nou een nieuw automodel wilt promoten, een promotievideo wilt verrijken met luchtbeelden of jouw bedrijfspand vanuit een unieke invalshoek op je website wilt presenteren. Een drone is ideaal voor vloeiende shots van grote hoogtes, het volgen van voertuigen en personen. Met een drone video ben je verzekerd van het “wow” effect.

Doordat de drone beschikt over geavanceerde technieken, een 4K camera en een gimbal, zijn de drone beelden altijd superscherp en stabiel. Ook niet te vergeten, vroeger was het laten maken van luchtfoto’s of video’s vanuit de lucht erg prijzig. Dat is te begrijpen als je er een vliegtuig of helikopter voor moest huren. Maar door de komst van relatief betaalbare drones zijn prachtige luchtbeelden nu voor iedereen bereikbaar en daar kun jij je voordeel mee doen.

Drone fotografie

Fotograferen met een drone is heel anders dan fotograferen met een fotocamera. Dronefoto’s hebben als unieke eigenschap in één beeld een geheel perceel of bedrijventerrein te kunnen vangen. Foto’s die je voorheen alleen vanuit een helikopter of vliegtuig kon maken. Daarnaast kan het onderwerp door het vogelperspectief goed worden geïsoleerd. Voor een perfecte drone foto heb je een goede invalshoek, helder opvallend licht en de juiste hoogte nodig. Dit zijn belangrijke ingrediënten voor een luchtfoto. Drone foto’s zijn geschikt voor het in beeld brengen van bedrijven, bouwprojecten, inspecties, landgoederen en huizen.

 

Waar mag je vliegen met een drone?

Wanneer je een bedrijf inhuurt wil je natuurlijk dat het volgens de regels gebeurt. Wij kennen de regels van de Nederlandse wet en vliegen ook volgens deze regels. Dit voorkomt dat je achteraf problemen krijgt met de overheid over de gemaakte dronebeelden.

 

Benieuwd waar we je mee kunnen helpen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons!