Retargeting

Sla uw websitebezoeker aan de haak!

Wist u dat gemiddeld maar 2% van de bezoekers aan uw website een vervolgactie uitvoeren. Daarmee verliest u een hoop kansen waarin u wel hebt geïnvesteerd. Met een zogenaamde retargeting-campagne kunt u de ‘wegklikkers’ nogmaals terugleiden naar uw website. Met interessante gevolgen.

Wat is retargeting

Niets anders dan uw websitebezoekers een advertentie laten zien terwijl zij een algemene site bezoeken. Bijvoorbeeld www.nu.nl. Voorafgaand aan een retargeting-campagne worden alle pagina’s van uw website voorzien van een code. Daarmee wordt (na akkoord van de bezoeker) een cookie geplaatst. Daarmee worden deze bezoekers opgenomen in een database en kunnen zij daarmee opnieuw gevonden worden. Deze database is door niemand te benaderen (ook door medewerkers van BytEffekt niet), dus is privacy volledig gewaarborgd.

Veel mogelijkheden

Retargeting-campagnes zijn een zeer interessante toevoeging aan uw online-activiteiten. Zeker omdat de mogelijkheden divers zijn. Voorwaarde is wel dat er op een goede en slimme manier is nagedacht over de inzet. Het grootste gedeelte van uw website bezoekers zit in een oriënterende fase. Door banner retargeting in te zetten en mensen met een aantrekkelijke boodschap en een goede trigger opnieuw te benaderen verhoogt u de kans op conversie.

Meer weten over onze werkwijze?

Bel ons voor meer informatie of een afspraak. Er is veel te vertellen over deze vorm van campagne voeren. Erik Westerhoven (0566) 200 007. Mailen kan ook info@byteffekt.nl.

 

Retargeting
Retargeting
Retargeting
Retargeting