Liante Arbeidsmarkt

Klant Zorggroep Liante
Dienst Arbeidsmarktcampagne / Social Advertising
Media Website, Facebook, LinkedIn, Instagram

Doelstelling

De zorg is een prachtig en dankbaar beroep. Maar het is heel lastig om in deze branche personeel te vinden. Daar loopt Zorggroep Liante ook tegenaan. Daarom spreekt de doelstelling voor zich: ‘Help ons met het zoeken naar personeel middels onze vacaturewebsite en social media kanalen.’

 

Aanpak

En die doelstelling kan natuurlijk maar op één manier bereikt worden: door middel van een sterke online arbeidsmarktcampagne! We stonden direct in de startblokken om de juiste personen te bereiken voor de vacatures van Liante. Dit deden we door middel van targeting via de vacaturewebsite (samenwerkenvialiante.nl) en via de social media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram. Onderdeel van de campagne zijn de ‘selfies’ bij elke vacature. Deze laten meteen zien wie je directe collega’s worden. Wel zo persoonlijk!

Resultaat

Door de targeting via Facebook en Instagram weten we relevante bezoekers te bereiken naar de vacatures. Het voordeel is dat we op elke functie zo ongeveer kunnen targeten. Hierdoor kreeg Zorggroep Liante:

  • 1500 clicks
  • CPC van 0,10

We hebben ook een Multiwebsite voor Liante mogen maken. Benieuwd? Bekijk dan de case hier.

Wij hebben aan deze case gewerkt

SEO/SEA & Advertising
#avontuurlijk#humor#onlinemarketing#sportief
Project & Organisatie
#filmsenseries#katten#muziek#natuur#wanderlust
Strategie & Social Media
#doelgericht#geleracemonster#gifjes#kattenfilmpjes#social#wijn