Rhumaa

Rhumaa is een creatief, sociaal bewust high-end modemerk dat werkt met getalenteerde up-and-coming artiesten uit onder meer Zuid-Afrika. Rhumaa deelt hun kunst en verhalen via mode. Elke collectie is vanuit het oprechte verhaal achter de kunst vertaald in prachtige, modeontwerpen met natuurlijke stoffen.

312%

stijging conversieratio 312%

88%

stijging opbrengst van webshop met 88%

Klantvraag

“Help ons met het verder uitbouwen van het merk Rhumaa.
We willen meer naamsbekendheid en omzet”. 

Uitdaging

Rhumaa is een startup met een beperkt marketingbudget en een torenhoge (prachtige!) ambitie: internationaal schitteren in het hoge modesegement.

Onze visie

Het hogere modesegment onderscheidt zich van de massa door originelere ontwerpen en meer creativiteit. Dit inzicht vormde de basis van ons keyword-onderzoek. Door ons niet te richten op de internationale massa, maar op een selecte groep modeliefhebbers in Nederland, creëerden we een groep ambassadeurs die ervoor zorgde dat de merkbekendheid van Rhumaa zich internationaal als een olievlek verspreidde.

Resultaat

De organische traffic is gestegen met 59%, hierbij steeg ook de opbrengst van de webshop met 88%! Het aantal transacties via de webshop werd verhoogd met 54% en het totaal aantal sessies op de website is met maar liefst 225% gestegen. Tot slot was er een stijging te zien in de conversieratio met 312%.

Image module
0
Stijging organische traffic met 59%
0
Stijging transacties webshop met 54%
0
Stijging 225% totaal aantal sessies op de website
0
Stijging conversieratio met 312%

Wat vindt onze klant ervan?

 

“De mensen van BytEffekt hebben de juiste kennis en drive. Ze denken proactief met je mee. Ze bellen ons bijvoorbeeld regelmatig op met suggesties en verbeteringen. En het mooie is: ze kunnen deze ook meteen snel doorvoeren. Dat ik een goede band heb met Erik – we kennen elkaar al een jaar of zeven – helpt natuurlijk ook mee. BytEffekt heeft inmiddels flink bijgedragen aan onze naamsbekendheid en online sales en daar zijn we erg blij mee.”

“BytEffekt verdient zich meer dan terug” – eigenaar / CEO Daniël Beernink

Wij hebben aan deze case gewerkt

Erik Westerhoven

Eigenaar en account

Remco Greijdanus

SEO/SEA en advertising

Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%
Ford Sutherland
Ford Sutherland
Stijging organische traffic met 59%
Rhumaa
Rhumaa
Stijging conversieratio met 312%