Okido

Okido Horeca- en Projectinrichting is de totaalaanbieder van kwalitatief hoogwaardige horecameubilair tegen groothandelsprijzen. Een groot deel van de collectie wordt uit voorraad geleverd waardoor het bedrijf in Nederland vooroploopt op het gebied van prijs, kwaliteit en leveringssnelheid.

14%

Stijging gemiddelde sessieduur met 14%

66%

Binnen 6 maanden 66% meer Facebook fans

Klantvraag

Zorg voor hogere rankings op primaire zoekwoorden, oftewel: zorg voor optimale vindbaarheid van onze sites en producten. Re-design en optimaliseer onze sites voor maximale conversie. Zorg ervoor dat we onze concurrentie voor blijven.

Uitdaging

Door de vele aanbieders is de concurrentie in de horecameubelwereld heftig. Tel daar het alsmaar groeiende aantal branchevreemde toetreders bij op en de uitdaging is compleet: ‘zorg ervoor dat we in alle opzichten op de nummer 1 positie blijven staan’.

Image module

Onze visie

Data van websitegebruikers zijn een kostbaar en uitermate nuttig bezit. Omarm en koester deze data: zij zijn een zeer rijke bron van onweerlegbare argumenten waarmee je websites vormgeeft, inricht en optimaliseert. Ook bij Okido gebruiken we deze data als basis voor een serie ijzersterke websites die we continu optimaliseren voor maximaal rendement. Inderdaad: voor die o zo gewilde nummer 1 positie!

Resultaat

Binnen 6 maanden had Okido horeca- en projectinrichting 66% meer Facebook fans. Het aantal pageviews steeg met 22% en de gemiddelde sessieduur werd daarnaast verhoogd met 14%! In totaal is de traffic op de websites gestegen met 10% terwijl de bounce rate gedaald is met 13%.

0
66% meer Facebookfans binnen 6 maanden
0
22% stijging pageviews
0
13% daling bounce rate
0
10% stijging traffic

Wat vindt onze klant ervan?

“Ze vatten de koe meteen bij de horens. Dat past bij mij. Ik wil altijd veel en snel. Als ik iets in mijn hoofd heb moet het liefst meteen gebeuren. BytEffekt weet dat en biedt de korte lijnen en slagkracht om me te helpen. En als iets niet kan zijn ze daar ook duidelijk over. Dat is prettig. We maken mooie dingen samen. Neem onze website. Daar ben ik heel blij mee.  Ook al is een website nooit af. De wereld verandert zo snel. BytEffekt helpt ons online mee te veranderen en alert te blijven.”

 

 

“Altijd duidelijk over wat wel of niet kan” – eigenaar/directeur Fons Ris

Wij hebben aan deze case gewerkt

Nandy Warnar

Strategie en social media

William de Vries

Development

Remco Greijdanus

SEO/SEA en advertising

Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%
Ford Sutherland
Ford Sutherland
Stijging organische traffic met 59%
Rhumaa
Rhumaa
Stijging conversieratio met 312%