Okido

Okido Horeca- en Projectinrichting is de totaalaanbieder van kwalitatief hoogwaardige horecameubilair tegen groothandelsprijzen. Een groot deel van de collectie wordt uit voorraad geleverd waardoor het bedrijf in Nederland vooroploopt op het gebied van prijs, kwaliteit en leveringssnelheid.

14%

stijging gemiddelde sessieduur

66%

meer Facebook fans binnen 6 maanden

Klantvraag

Zorg voor hogere rankings op primaire zoekwoorden, oftewel: zorg voor optimale vindbaarheid van onze sites en producten. Re-design en optimaliseer onze sites voor maximale conversie. Zorg ervoor dat we onze concurrentie voor blijven.

Uitdaging

Door de vele aanbieders is de concurrentie in de horecameubelwereld heftig. Tel daar het alsmaar groeiende aantal branchevreemde toetreders bij op en de uitdaging is compleet: ‘zorg ervoor dat we in alle opzichten op de nummer 1 positie blijven staan’.

Image module

Onze visie

Data van websitegebruikers zijn een kostbaar en uitermate nuttig bezit. Omarm en koester deze data: zij zijn een zeer rijke bron van onweerlegbare argumenten waarmee je websites vormgeeft, inricht en optimaliseert. Ook bij Okido gebruiken we deze data als basis voor een serie ijzersterke websites die we continu optimaliseren voor maximaal rendement. Inderdaad: voor die o zo gewilde nummer 1 positie!

Onze aanpak

Allereerst hebben we de website op belangrijke onderdelen geoptimaliseerd. Door meer overzicht, emotie en gebruiksvriendelijkheid te creëren, converteren sitebezoekers inmiddels aanzienlijk sneller naar showroombezoekers. Met SEO en doorlopende monitoring van pageviews houden we de website hoog in de zoekresultaten. Met socia media, digitale nieuwsbrieven en SEA zorgen we daarnaast voor extra traffic naar de website én directe verkoopstimulering. Bij actiecampagnes zetten we bovendien regelmatig regionale nieuwsbladen in.

Ingezette BytEffekt diensten:
Webdevelopment / SEO / SEA / Social media-marketing / Google Analytics / E-mailmarketing

Resultaat

Nooit stilzitten maar continu aan de juiste optimalisatieknoppen draaien – in combinatie met een scherpe social media-strategie – levert communicatie-effect op. Zo kreeg Okido horeca- en projectinrichting binnen 6 maanden 66% meer Facebook-fans. Het aantal pageviews steeg met 22% en de gemiddelde sessieduur werd daarnaast verhoogd met 14%! In totaal is de traffic op de websites gestegen met 10% terwijl de bounce rate gedaald is met 13%.

0
Meer Facebookfans binnen 6 maanden
0
Stijging pageviews
0
Daling bounce rate
0
Stijging traffic

Wat vindt onze klant ervan?

“Ze vatten de koe meteen bij de horens. Dat past bij mij. Ik wil altijd veel en snel. Als ik iets in mijn hoofd heb moet het liefst meteen gebeuren. BytEffekt weet dat en biedt de korte lijnen en slagkracht om me te helpen. En als iets niet kan zijn ze daar ook duidelijk over. Dat is prettig. We maken mooie dingen samen. Neem onze website. Daar ben ik heel blij mee.  Ook al is een website nooit af. De wereld verandert zo snel. BytEffekt helpt ons online mee te veranderen en alert te blijven.”

 

 

“Altijd duidelijk over wat wel of niet kan” – eigenaar/directeur Fons Ris

Wij hebben aan deze case gewerkt

Nandy Warnar

Strategie en social media

William de Vries

Development

Remco Greijdanus

SEO/SEA en advertising

Sonnema Berenburg
Sonnema Berenburg
Meer dan 2 miljoen vertoningen
ProActs
ProActs
11.000 tickets verkocht
Okido horeca- en projectinrichting
Okido horeca- en projectinrichting
Stijging gemiddelde sessieduur met 14%