Okido BV

Klant Okido horeca & projectinrichting
Dienst Social media marketing / Social advertising / Display advertising / Webcare / SEO
Media Website, Facebook, Instagram, YouTube, Display
Okidobv homepagina mock-up
Okidobv velvet horecastoelen
Okidobv kunststof terrasmubilair

Doelstelling

De doelstelling van Okido was zo klaar als een klontje: zorg dat we onze concurrentie voorblijven door middel van optimale vindbaarheid van onze websites en producten. Logisch natuurlijk, want geen enkel bedrijf wil dat de concurrentie hoger in Google komt te staan en zo beter gevonden wordt. Maar het uitvoeren van deze doelstelling was nog niet zo makkelijk als het klinkt. 

Aanpak

Tja, wat doe je als de klant een betere vindbaarheid wil? De website op belangrijke onderdelen optimaliseren, natuurlijk. Met SEO en continue monitoring van pageviews houden we de website hoog in de zoekresultaten. Ook creëerden we meer overzicht, emotie en gebruiksvriendelijkheid. 

Maar dan zijn we er nog niet. Ook zorgden we er aan de hand van social media, digitale nieuwsbrieven en SEA voor dat er extra traffic naar de website kwam en de verkoop direct gestimuleerd werd.

 

Ingezette BytEffekt diensten:

Webdevelopment / SEO / SEA / Social media-marketing / Google Analytics / E-mailmarketing

Wat vindt onze klant ervan?

“Ze vatten de koe meteen bij de horens. Dat past bij mij. Ik wil altijd veel en snel. Als ik iets in mijn hoofd heb moet het liefst meteen gebeuren. BytEffekt weet dat en biedt de korte lijnen en slagkracht om me te helpen. Als iets niet kan zijn ze daar ook duidelijk over, dat is prettig. We maken mooie dingen samen. Neem onze website; daar ben ik heel blij mee, ook al is een website nooit af. De wereld verandert zo snel. BytEffekt helpt ons online mee te veranderen en alert te blijven.”

Logo Okido wit

“Altijd duidelijk over wat wel of niet kan”Eigenaar/directeur Fons Ris

Wij hebben aan deze case gewerkt

Webdevelopment
#code#voetbal#webdeveloper#zeilen
SEO/SEA & Advertising
#avontuurlijk#humor#onlinemarketing#sportief