Enovation Boomerweb

Klant Enovation Boomerweb
Enovation Boomerweb is een e-health partner voor diverse zorgorganisaties en apotheken. Zij ontwikkelen innovatieve apps die zorg op afstand mogelijk maken. Dit doen zij al ruim 10 jaar met succes.
Dienst Webdevelopment
Media Website

Dit vroeg de klant…

Enovation Boomerweb en BytEffekt werken al geruime tijd samen op het gebied van SEA. Wij zorgen ervoor dat Enovation Boomerweb op de gewenste zoekwoorden op de beste posities naar voren komt in Google. Onlangs vroeg Enovation Boomerweb ons of wij eens kritisch naar hun website wilden kijken. Met het idee dat het tijd was voor vernieuwing en daarbij de wens voor een nieuwe website met een lange levensloop, lag hier een uitdaging voor BytEffekt.

Zo hebben we dit aangepakt…

De wens van Enovation Boomerweb was duidelijk, maar wat is de beste manier om dit te realiseren? Wat ons betreft waren er twee mogelijkheden:

  • De huidige website ombouwen en optimaliseren;
  • Een compleet nieuwe website maken met een nieuw design en verbeterde functionaliteiten.

Omdat BytEffekt het belangrijk vindt om de klant nauw te betrekken bij de opdracht, was de eerste stap het inplannen van een gezamenlijke sessie. In deze sessie zijn de wensen van Enovation Boomerweb uitgebreid besproken en daarnaast is er gekeken naar welke kansen er nog lagen op het gebied van e-health. Als snel werd duidelijk dat het creëren van een nieuwe website – o.a. kostentechnisch gezien – een veel efficiëntere optie zou zijn dan de oude website te optimaliseren. Dat maakte de keuze gemakkelijk en het proces voor het maken van een nieuwe website kon opgestart worden.

Met Enovation Boomerweb hebben we eerst alle voor hen must-have functionaliteiten voor de nieuwe website op een rijtje gezet en op basis daarvan is de nieuwe website ontworpen. Tijdens het ontwikkelen van de website is er rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden voor online marketing zoals SEO en SEA.

Hier zijn we trots op…

Niet alleen de samenwerking met Enovation Boomerweb verliep fijn, maar ook het resultaat is om over naar huis over te schrijven – al zeggen we het zelf. Ondanks het feit dat het onderwerp e-health vooral lijkt te gaan over zorg op afstand, hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp persoonlijkheid uitstraalt.

Wat vindt onze klant ervan?

“Wat ik echt superfijn vond was dat ik vanaf het begin af aan echt helemaal meegenomen werd in het proces. Zo kreeg ik meer inzicht in de werkwijze en werd duidelijk uitgelegd hoe we ervoor zorgen dat de flow door de website klopt. Hier hebben we veel advies over gekregen. Ook de oriënterende fase was erg waardevol en gaf ons én BytEffekt nog meer inzicht in hoe onze ideale website eruit moest komen te zien. Alles was eigenlijk altijd mogelijk en de reactie op bijvoorbeeld vragen was altijd supersnel. Wij zijn dan ook trots op het eindresultaat”

Sietske Abelmann 
Marketing Manager Enovation Boomerweb

Wij hebben aan deze case gewerkt

Webdevelopment
#code#voetbal#webdeveloper#zeilen
Eigenaar & Account
#dochters#festival#meetbaarresultaat#snowboarden#tennis
Project & Organisatie
#concerten#formule 1#katten#koffie#reizen#wijn