Baby & Co

Dienst Website laten maken / Webdevelopment / SEO
Media Website
Resultaat Nieuwe website
Baby & Co nieuwe homepagina

Doelstelling

Baby & Co heeft een nieuwe eigenaresse gekregen. Zij vond de stijl en kleuren niet meer passen bij wat Baby & Co voor haar betekent. Daarnaast vond ze de beelden wat onpersoonlijk. Het doel was om een compleet nieuwe website te laten maken in een nieuw jasje, met nieuwe kleuren. Ook was het doel om het aanmelden voor cursussen makkelijker te maken. Daarnaast was er de wens voor een webshop module om webinars te verkopen en bevalbaden te verhuren. Tot slot moest er een kalender geïmplementeerd worden zodat bezoekers zelf tijdens het boeken, kunnen kiezen op welke data zij bijvoorbeeld een bad willen huren. 

Aanpak

Allereerst is BytEffekt met Baby&Co om tafel gaan zitten om alle wensen in kaart te brengen en te bespreken wat er allemaal mogelijk zou zijn. De designer heeft een template uitgezocht die past bij het concept en is aan de hand van dit template een website gaan ontwerpen en bouwen. Het was belangrijk om de website persoonlijker te maken, dus er is gebruik gemaakt van eigen fotografie en tekeningen van Baby&Co. Er is een duidelijke structuur gemaakt voor de website zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden wat zij willen.

De hele website is responsive gemaakt, waardoor bezoekers nu ook op hun smartphone de website goed kunnen bekijken.

Baby&Co verhuurt ook baden en geeft webinars. Aan de hand van WooCommerce is er een webshop geïntegreerd waarin bezoekers een webinar kunnen volgen en een bad kunnen huren op een door hun gekozen datum. 

Tot slot heeft Baby & Co een WordPress training gekregen, hierdoor kunnen zij nu zelf makkelijk aanpassingen doen op de website.

Is jouw website ook aan vernieuwing toe?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een UX-scan aan!

Resultaten: Home

De oude homepagina miste een persoonlijke touch en was te ‘lief’, het inschrijven voor cursussen was omslachtig en SEO technisch ontbraken er nog belangrijke elementen.

Baby & Co oude homepagina
Baby & Co nieuwe homepagina

Om de homepagina te verbeteren is er gebruik gemaakt van een sfeerbeeld als header, dit geeft gelijk een persoonlijke touch waardoor de website toegankelijk is en bezoekers zich welkom voelen. Ook is er gebruik gemaakt van de nieuwe huisstijl, hierdoor oogt de website fris.

Resultaten: Cursussen

Er is een nieuw overzicht met het aanbod van cursussen gemaakt, in de stijl van Baby & Co. Hieraan zijn duidelijke call-to-actions toegevoegd.

Baby & Co overzicht cursussen
Baby & Co inschrijven cursus

Het inschrijven voor de cursussen was hier en daar omslachtig dus dit hebben we gebruiksvriendelijker gemaakt. Bezoekers kunnen zich nu op de pagina van een cursus direct inschrijven voor de juiste cursus.

Resultaten: Webshop met kalender

Baby & Co verhuurt bevalbaden en andere spullen en biedt online webinars aan. Daarom moest er een webshop module in de website komen. Bezoekers moeten zelf kunnen kiezen op welke data zij bijvoorbeeld een bad willen huren, daarom was het noodzakelijk om ook nog een kalender in de webshop te implementeren. 

Baby & Co nieuwe webshop
Baby & Co blogpagina

Resultaten: Blog

Tot slot is er een blogfunctie toegevoegd waarin nu makkelijk nieuwsberichten gedeeld kunnen worden.

Ben jij toe aan een nieuwe website? 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wij hebben aan deze case gewerkt

Webdevelopment
#code#voetbal#webdeveloper#zeilen
SEO/SEA & Advertising
#avontuurlijk#humor#onlinemarketing#sportief