Eigenaar en account

Erik Westerhoven

Altijd alles exact willen weten: daaruit – en uit Cross Fit – haalt Erik zijn energie. Als een klant online wil adverteren is zijn eerste vraag dan ook altijd: wat wil je exact bereiken? De helft van elke geïnvesteerde euro is weggegooid geld? Erik weet welke helft.

erik@byteffekt.nl
0566 200 007

Strategie

Bouke Haspels

Denker, idealist, realist. Anticipeert op ontwikkelingen en dat echt niet alleen tijdens een spelletje bridge waar hij verwoed liefhebber van is. Hij brengt je met verrassende invalshoeken en veel humor flinke stappen verder op het gebied van strategie en concept.

bouke@byteffekt.nl
0566 200 007

Strategie en social media

Nandy Warnar

Het leukste aan haar job vindt ze gelijk het uitdagendste:
de voortdurende veranderingen online. Dat ze zichzelf daarom elke dag opnieuw uitvindt, vinden wij alleen maar mooi. Want ze bestookt ons met de verrassendste inzichten en ideeën. Nandy helpt jou hoe dan ook professioneel vooruit met uiterst effectieve online strategieën.

0566 200 007

Development

William de Vries

William werkt fulltime thuis omdat de afstand Aldeboarn – Breda in reislustig opzicht net iets te groot is. Hij is accuraat, snel en denkt altijd een paar stappen vooruit. ’s Weekends kun je hem zeilend op de Friese meren treffen. Voor spoedklussen en een vierkazenpizza mogen we hem wakker bellen.

0566 200 007

SEO / SEA en advertising

Remco Greijdanus

Altijd de beste onlinecampagne willen maken en deze voortdurend blijven bijsturen zodat de campagne ook de beste blijft: dat is de drive van Remco. En tevens de reden dat opdrachtgevers – en wijzelf – met hem weglopen. Buiten werktijd houdt zijn scoringsdrift niet op: als spits bij s.v. Wykels Hallum legt hij er regelmatig eentje in.

0566 200 007

Project & organisatie BytEffekt + Buro Andringa

Jildou de Vries

Jildou wordt gelukkig van orde scheppen, creativiteit, koffie en katten. Acht jaar geleden liep ze hier al rond als CIBAP stagiaire. Na nog een studie – Media & Entertainment Management – is ze meteen weer bij ons teruggekomen. Nu als projectmanager die inspirerend overzicht houdt en structuur bewaakt. Daar worden wij op ons beurt gelukkig van.

0566 200 007