Eigenaar en account

Erik Westerhoven

Altijd alles exact willen weten: daaruit – en uit Cross Fit – haalt Erik zijn energie. Als een klant online wil adverteren is zijn eerste vraag dan ook altijd: wat wil je exact bereiken? De helft van elke geïnvesteerde euro is weggegooid geld? Erik weet welke helft.

erik@byteffekt.nl
0566 200 007

Strategie

Bouke Haspels

Denker, idealist, realist. Anticipeert op ontwikkelingen en dat echt niet alleen tijdens een spelletje bridge waar hij verwoed liefhebber van is. Hij brengt je met verrassende invalshoeken en veel humor flinke stappen verder op het gebied van strategie en concept.

bouke@byteffekt.nl
0566 200 007

Strategie en social media

Nandy Warnar

Het leukste aan haar job vindt ze gelijk het uitdagendste:
de voortdurende veranderingen online. Dat ze zichzelf daarom elke dag opnieuw uitvindt, vinden wij alleen maar mooi. Want ze bestookt ons met de verrassendste inzichten en ideeën. Nandy helpt jou hoe dan ook professioneel vooruit met uiterst effectieve online strategieën.

0566 200 007

Webdevelopment

William de Vries

William werkt fulltime thuis omdat de afstand Aldeboarn – Breda in reislustig opzicht net iets te groot is. Hij is accuraat, snel en denkt altijd een paar stappen vooruit. ’s Weekends kun je hem zeilend op de Friese meren treffen. Voor spoedklussen en een vierkazenpizza mogen we hem wakker bellen.

0566 200 007

SEO / SEA en advertising

Remco Greijdanus

Altijd de beste onlinecampagne willen maken en deze voortdurend blijven bijsturen zodat de campagne ook de beste blijft: dat is de drive van Remco. En tevens de reden dat opdrachtgevers – en wijzelf – met hem weglopen. Buiten werktijd houdt zijn scoringsdrift niet op: als spits bij s.v. Wykels Hallum legt hij er regelmatig eentje in.

0566 200 007

Project & organisatie

Jessica Raangs

Dat ze het leuk vindt om dingen perfect en gestructureerd te regelen: daar profiteren onze klanten van, maar ook wijzelf. Ze is serieus in haar werk en altijd positief. Haar professionele lijfspreuk luidt dan ook: ‘doe alles met een lach, dan bereik je meer.’ En dat blijkt in de praktijk.

0566 200 007

SEO copywriter

Esther Wetting

Wat krijg je als je een sympathieke en overtuigende schrijfstijl koppelt aan uitgebreide online kennis? Esther Wetting! En wat krijg je als je Esther Wetting koppelt aan een korte of juist lange online schrijfklus? Online zichtbaarheid en tevreden klanten! Ze kwam half april bij ons werken op projectbasis. Retorische vraag: is het een wonder dat we haar al na twee weken een contract aanboden?

0566 200 007

Webdevelopment

Jurn Spijksma

Dat hij bij ons binnen kwam met een zelfontwikkelende websiteprojectversneller onder de arm is typisch Jurn. Hij is nu eenmaal altijd bezig met het ontdekken, ontwikkelen, bouwen en optimaliseren van de nieuwste digitale technieken. Dit levert naast geniale websites ook tal van tools op waarmee we onze klanten online vér voorop laten lopen.

0566 200 007

Project & organisatie BytEffekt + Buro Andringa

Jildou de Vries

Jildou wordt gelukkig van orde scheppen, creativiteit, koffie en katten. Acht jaar geleden liep ze hier al rond als CIBAP stagiaire. Na nog een studie – Media & Entertainment Management – is ze meteen weer bij ons teruggekomen. Nu als projectmanager die inspirerend overzicht houdt en structuur bewaakt. Daar worden wij op ons beurt gelukkig van.

0566 200 007

Junior UX Designer

Eline Doornbos

Al tijdens haar stage van de opleiding Communication & Multimedia Design startte ze op Curaçao haar eigen mediabedrijf. Geen wonder dat we deze ondernemende en creatieve enthousiasteling snel hebben ingelijfd. De behoefte van de klant vertalen in vlekkeloos werkende apps en websites waar gebruikers blij van worden: dáár wordt Eline op haar beurt blij van. Haar vrije tijd besteedt ze onder meer aan lachen-gieren-brullen en wandelen met vriendinnen en knuffelen met haar kat. Haar BytEffektste eigenschap? Als ze eenmaal haar tanden ergens in zet, laat ze niet meer los…

0566 200 007